"Bir hayranımla evlenebilirim"

"Bir hayranımla evlenebilirim"
Türk pop müziğinin parlayan yıldızı Emre Kaya, bir hayranıyla evlenebileceğini söyledi.

Türk pop müziğinin parlayan yıldızı Emre Kaya, bir hayranıyla evlenebileceğini söyledi.

Uçankuş TV Haber Koordinatörü Sinan Güzel ve gazeteci-yazar Başak Çokan'ın sunduğu "1 Erkek 1 Kadın" programının konuk olan Emre Kaya, son günlerde revaçta olan ünlü sanatçıların hayranlarıyla evlenmesiyle ilgili, "Ben de bir hayranımla evlenebilirim, neden evlenmeyeyim? Bu bir frekans meselesi, "Emre Kaya Fan Club'ta çok güzel kızlar var. Hiç böyle bir şey olmadı, ama neden olmasın? Gönlün nerede kime dokunacağı, gönül telinin kimde atacağı hiç belli olmaz" açıklamasını yaptı.

"SEVGİLİM VAR AMA İLİŞKİLERİMİ ULU ORTA YAŞAMAYI SEVMİYORUM"

Emre Kaya, şu anda bir ilişkisinin olduğunu belirterek, "Bizim camiada göz önünde olmaya ihtiyaç var ama yine de ben ilişkilerimi ulu orta yaşamayı sevmiyorum. Sonunda zarar görme ihtimali çok yüksek" dedi. "İlişkilerim çok uzun sürmüyor" diyen Emre Kaya, bunu iş temposunun çok ağır olmasına, bu yüzden ilişkilerine çok fazla vakit ayıramamasına bağladı.

"OLGUN BİRİYLE BİRLİKTE OLABİLİRİM"

Sinan Güzel'in "Kendinden daha olgun biriyle birlikte olabilir misin?" sorusu üzerine ünlü popçu, "Başıma böyle bir şey gelmedi ama tabii ki olabilirim. İlişkide yaş farkının önemli olduğunu düşünmüyorum. Aşk o kadar kıymetli, o kadar güzel bir şey ki hissediyorsam olabilir" dedi.

"CAMİADAKİLER BANA TERZİ DİYOR"

Bugüne kadar Murat Dalkılıç, Bengü, Niran Ünsal, Yıldız Tilbe ve Zeynep Dizdar gibi isimlere şarkı veren ünlü popçu, "Kişiye özel beste yaptığım için camiadakiler bana terzi diyor. Sanatçılarla 10 gün vakit geçiriyorum, ona uygun bir şarkı yapıyorum." dedi.

YENİ SINGLE YOLDA

Emre Kaya, hayranlarına yeni şarkısının 21 Haziran'da çıkacağının müjdesini verdi. Genç şarkıcı, yeni şarkısının adının belli olmadığını, ama hareketli bir şarkı olduğunu söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.