“Bir İken Biz Olmak” Konferansı Düzenlendi

“Bir İken Biz Olmak” Konferansı Düzenlendi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesince kadınlara yönelik bir konferans düzenledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesince kadınlara yönelik bir konferans düzenledi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Bir İken Biz Olmak’ konferansına konuşmacı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Uzmanı Şengül Yiğit katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Derya Akkök Hanımefendinin sunduğu Kur’an ziyafetinin ardından açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran, Peygamber Efendimizin hadislerinden örnekler vererek: “Resullah’ın bu güzel öğütleri bizlere çok güzel şeyler anlatıyor. Her şeyden önce kamil insan olmak için sevginin şart olduğunu ve inanç kardeşliğinin de önemli olduğunu vurguluyor.

Bu vesile ile davetimize icabet eden siz değerli konuklarımıza hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Yazar İnci Okumuş, kendi yazdığı naatı okudu.

Konuşmacı olarak kürsüye gelen Aile ve Sosyal Politikalar Uzmanı Şengül Yiğit, Kahramanmaraş’a daha önceleri çok gelmek istediğini ve bunun için dualar ettiğini ifade ederek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un, genç bir başkan olmasından dolayı Kahramanmaraş için çok büyük bir şans olduğunu söyledi.

Uzman Şengül Yiğit daha sonra ‘Bir İken Biz Olmak’ konulu konferansını sundu.

_hmk0822.jpg_hmk0831.jpg_hmk0835.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.