“Bir Kitap Da Sen Ver” Kampanyası

“Bir Kitap Da Sen Ver” Kampanyası
Antalya’nın Alanya ilçesinde Devlet Hastanesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) tarafından, şizofreni ve diğer psikotik bozukluk tanısı almış hastaların tedavi gördüğü Türkler Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Kütüphanesi’ne katkı sağlamak için ba

- Antalya’nın Alanya ilçesinde Devlet Hastanesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) tarafından, şizofreni ve diğer psikotik bozukluk tanısı almış hastaların tedavi gördüğü Türkler Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Kütüphanesi’ne katkı sağlamak için başlatılan “Bir Kitap da Sen Ver” kampanyasının 22 Elyül’de sona ereceği belirtildi.

Turizm şehri bilincinin sosyal sorumluluk projeleriyle ayakta kalabileceğini söyleyen Detur Alanya Bölge Müdürü Terhi Alanya, “Çalışanlarımızla birlikte kampanyaya katıldık. Alanya turizmcilerini kampanyaya davet ediyorum” dedi.

ALTİD Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Güneş de, “Türkler Psikiyatri Merkezi misafirleri yanlarında olduğumuzu hissetmeli. Bu anlamlı kampanyaya gereken destek verilmeli ve bu merkezin bilinirliği arttırılmalı” şeklinde konuştu.

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Sözcüsü Julia Alaettinoğlu ise “Türkler’de bu yıl faaliyete geçen Psikiyatri Merkezi’nin tanınırlığının artması ve kütüphanesine katkı sağlamak için Alanya Yabancılar Meclisi adına kitap kampanyasına destek veriyorum” ifadesini kullandı.

22 Eylül’de sona erecek olan “Bir Kitap da Sen Ver” kampanyası bağış noktaları ise Türkler Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Danışma Masası, Alanya Devlet Hastanesi Sosyal Hizmetler Uzmanı Mehmet Aldemir ve ALTİD olarak açıklandı.

“BİR KİTAP DA SEN VER” KAMPANYASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.