Bir Zamanlar Dünyayı Ayağa Kaldırmıştı Ama...

Bir Zamanlar Dünyayı Ayağa Kaldırmıştı Ama...
Geçtiğimiz yıllarda kendisine ait uzun menzilli kamerasıyla çektiği UFO görüntüleriyle gündeme gelen Yalçın Yalman, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sefaletle boğuşuyor. Çektiği UFO görüntüleri NASA tar...

Geçtiğimiz yıllarda kendisine ait uzun menzilli kamerasıyla çektiği UFO görüntüleriyle gündeme gelen Yalçın Yalman, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sefaletle boğuşuyor.

Çektiği UFO görüntüleri NASA tarafından Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi aracılığıyla incelenip doğrulandığı ileri sürülen Yalçın Yalman, hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yalman, içine düştüğü ekonomik zorluklar sebebiyle kamerasını ve gökyüzünü incelediği bütün teçhizatını yok pahasına satmak zorunda kalmasına rağmen büyük bir heyecanla çıplak gözle de olsa gökyüzünü gözlemlemeyi sürdürdüğünü söyledi. Kendi keşfi olan bir ışık kaynağı ile havanın karardığı saatlerde gökyüzüne gönderdiği sinyallerle uzayda yaşayanlarla irtibat kurduğunu iddia eden Yalman, her gece onlarca UFO’nun dünyayı ziyaret ettiğini, okyanus ve deniz dipleri başta olmak üzere uzaylı yaratıkların başta Dünya’nın uydusu olan Ay’da bir kolonisinin bulunduğunu savundu.

Zeta ve Oregon adlı farklı şekilde uzaylı yaratıklar olduğunu ve İnka takvimine göre de Dünya’nın henüz 1814 yılında olduğunu iddia eden Yalman, bugünlerde kredi kartı borçları sebebiyle emekli maaşının tamamına haciz konulmasıyla kötü günler geçirdiğini anlattı. Bin 100 lira olan aylık maaşının 560 lirasını geçmiş yıllarda ödeyemediği bir kredi kartının borç taksitlerine verirken, resmi bir bankanın son 3 aydır ödenmeyen kredi kartı borcu için maaşının tamamını haczetmesi üzerine Yalman, komşuları ve arkadaşlarının getirdiği yiyeceklerle karnını doyurmaya çalışıyor.

Evli ve bir yetişkin kızı olan Yalman, içine düştüğü geçim sıkıntısı yüzünden UFO araştırmacılığını askıya almak zorunda kaldığını anlattı. Çıplak gözle yaptığı takipte UFO’ların çoğunlukla gece saat 03.00 ile 06.00 sıralarında yoğun bir şekilde gökyüzünde gezindiğini kaydeden Yalman, Türkiye’nin yer altı madenleri zenginliği sebebiyle UFO’ların uğrak yeri olduğunu söyledi. ‘Tanrıların Arabaları’ adlı eseriyle tanınan Eric Van Daneken’ın yanı sıra Nick Poll, Anthony Orizi ve Jayme Mussan gibi uluslararası gökbilimcilerin kendi çektiği görüntüler üzerine konferanslar düzenleyerek, açık oturumlarda saatlerce tartışmalarından gurur duyduğunu anlatan Yalçın Yalman, elinden tutacak birinin olması halinde satın alacağı teleskop, tripot ve benzeri cihazlarla dünyayı yeniden ayağa kaldıracak görüntüler çekebileceğini ileri sürdü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.