Birlik Başkanı Akın, Yayla Sorunlarını Başkan Kızıldaş’a Anlattı

Birlik Başkanı Akın, Yayla Sorunlarını Başkan Kızıldaş’a Anlattı
Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, birlik teknik heyeti ile yayla yol sorunları için Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı makamında ziyaret etti.Ziyarett...

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, birlik teknik heyeti ile yayla yol sorunları için Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, ziyaretlerinden dolayı Birlik Başkanı İhsan Akın’a ve heyete teşekkür etti. Yaylada yaşanılan sorunları bildiklerini ifade eden Başkan Kızıldaş, “Bu bölgedeki ulaşımla ilgili sorunları bizler de görüyoruz. Bu sorunların çözümü noktasından elimizden geleni yapıyoruz. Ancak biz de küçük bir belediyeyiz, çok büyük olanaklarımız yok. Büyükşehir, bu konuda biraz daha duyarlı davranacaktır. Ulaşımla ilgili araç noktasında da eksiklikler var, şu anda araçların arızalanması nedeniyle yaylacılarımız, ulaşım noktasında sıkıntı yaşıyorlar. Zor şartlar altında üretim yapan insanların emeğine saygı duymak gerekiyor. Onlara gereken ilgi ve desteği vermek lazım. Bu ziyaretinizden dolayı ben bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yaylalarda yaşanılan sorunlara değinen Birlik Başkanı İhsan Akın, “Başkanımız bölgede yaşanılan sorunları yakinen bilen ve çözmeye çalışan bir insan. Bu anlamda hem bizleri kabul ettiği için hem de bu eksikliklerle alakalı ilgi gösterdiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Birçok problem var, ama acilen çözülmesi gereken bir sorunumuz var. Çünkü 45 kilometrelik yoldan 3,5-4 saate gelebildik. Bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. Yol problemin yanında su, telefonların çekmemesi gibi sıkıntılar da söz konusu. Bu sorunların halledilmesi için destek bekliyoruz” sözlerini kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.