Birlik Vakfı 'Şimdi Birlik Zamanı' Dedi

Birlik Vakfı Şimdi Birlik Zamanı Dedi
Birlik Vakfı Kütahya Şubesi Yönetimi, ‘Şimdi birlik zamanı’ diyerek, ilk toplantısını şube başkanı Ahmet Sami Kutlu önderliğinde vakıf binasında gerçekleştirerek, görev dağılımı yaptı.

- Birlik Vakfı Kütahya Şubesi Yönetimi, ‘Şimdi birlik zamanı’ diyerek, ilk toplantısını şube başkanı Ahmet Sami Kutlu önderliğinde vakıf binasında gerçekleştirerek, görev dağılımı yaptı.

1985 Yılından bu yana faaliyet gösteren Birlik Vakfı’nın Kütahya Şubesi geçtiğimiz günlerde açılarak ilk toplantısını Şube Başkanı Ahmet Sami Kutlu yönetiminde gerçekleştirdi. Her kesimden insanın yer aldığı çalışma komisyonlarıyla nitelikli nesiller yetişmesine katkı yapmayı hedefleyen şube yönetimi çalışmalarına başladı. Toplantıda ilk olarak konuşma yapan, Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ahmet Sami Kutlu, öncelikli hedeflerinin şehrin ilmi alanda gelişimine katkı sağlamak ve vakfın ilmi okumaların yapılacağı bir merkez haline getirilmesi olduğunu söyledi.

Kutlu, "Geçen hafta Ercan Mercan ve Ahmet Eldiven beyle vakfımızın Eskişehir şubesini ziyaret ettik. Gerçekten çok etkilendik. Haftanın her gününü dolu dolu geçiren ilmi okumaların yapıldığı adeta akademi havasına bürünmüş bir merkez. Bizde onlardan aldığımız ilhamla ve tecrübelerinden yararlanarak şehrimizde de böyle bir heyecan oluşturmaya çalışıyoruz. Bu anlamda sizlerin de desteğini ve duasını bekliyoruz. Bugün burada bulunan arkadaşlarımızla birlikte haftanın her gününü dolu dolu geçiren bir vakıf merkezi haline nasıl gelebiliriz bunu konuşacağız. Tekrar katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Birlik Vakfı Kütahya Şubesi basın sözcüsü olarak seçilen Meda Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Kütahya Vizyon Gazetesi sahibi Muazzez Aslıhan Mercan ise, “İlk toplantımızı yaparak şube bünyesinde görev dağılımlarımızı yaptık. Öncelikli amacımız bulunduğumuz şehirdeki nitelikli insanları bir araya getirerek her kesimden insanı burada buluşturup çalışma komisyonları oluşturmak. Bu komisyonlar kendi konuları ile ilgili etkinlikler düzenleyerek daha çok insana ulaşıp onlara aktaracakları bilgi ve birikimleri ile nitelikli nesiller yetişmesine katkı sağlamak için çalışacak. Şubemiz ilimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.(EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.