Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz

Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 Başkan Osman Okumuş mesajında şunları belirtti; “Kurtuluşumuzun 96. yıldönümünü kutladığımız bu günlerde bir kez daha birlik ve beraberliğimizin önemini anlamaktayız. Maraşlı, birlik ve beraberliğini, vatan sevgisi ile pekiştirip, aziz vatanı kanları uğruna korumuş ve kurtuluş meşalesini Maraş'tan ateşlemiştir. Anadolu'nun işgalden kurtulan ilk ili olan Maraş, kahramanlık destanıyla tarihin altın sayfalarında yerini almıştır. Kahramanmaraş’ın kurtuluşu bir milletin kardeşliğinin ve beraberliğinin önemli bir göstergesidir. Bu mücadele elbette zor şartlarda elde edildi. İşgalcilerin topuna tüfeğine karşı milletimizin kudretli imanı dünyaya büyük bir ders olmuştur. O günleri yad ederken bugünkü geldiğimiz noktada kardeşliği, birlik ve beraberliği hala koruyup sürdürmemiz gösteriyor ki bu şehir, bu ülke kolay,kolay parçalanamaz. Gururunu yaşadığımız bu mücadelenin zaferini kutlarken, ülkemizin ve şehrimizin aynı ruhu aynı heyecanı taşıdığını hissetmek bizler için büyük erdemdir. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin bozulmadan kurtuluş mücadelesindeki heyecanla sürmesini temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle Kahraman şehrimizin 12 Şubat Kurtuluş Günü dolayısıyla bütün İstiklal kahramanlarını rahmetle, minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimin Kurtuluş Bayramını kutluyorum.” diyerek konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.