BİRLİKTE KALKINMA ZAMANI !

BİRLİKTE KALKINMA ZAMANI !
Gazeteci ve köşe yazarı Bekir Doğan bugün ki yazısında şu konuyu ele aldı;

  Bugün: Birlik zamanı, birlikte kalkınma zamanı.. Ancak etrafımızda dönen oyunları da hükümet olarak vatandaş olarak iyi görmemiz gerekir..

    PKK- PYD- DEAŞ –IŞID ve diğer terör örgütlerinin elinde ki silahlar dostumuz dediğimiz AB ülkesi, ABD ‘nin vermiş olduğu silahlar..

    TSK Operasyonlarına hız verince PKK mevzilerinden elde edilen silahlara bakıyoruz maşallah birleşmiş milletler gibi.. Tank savarından keskin nişancı tüfeğine kadar her türlü silah var, Hatta Türk Silahlı Kuvvetlerinde olmayan silahlar bile var..

     Menşeine baktığımız zaman: AB ülkeleri, ABD  yapımı silahlar..

     Irak da kapıp olan ABD 100 Milyar dolarlık silahları PKK ‘nin elinde görülmeye başladı..

    Avrupa Birliği ve NATO bugüne kadar hiçbir zaman bize dost olmadı.. olamazda Koreye kadar Asker gönderen Türkiye hiçbir zaman bunun karşılığını almadı.. ABD , AB ülkeleri ve NATO’ya yaranamadı.. ve de , Bizi Suriye de yalınız bıraktılar..

     CİA projeleri ile darbelere maruz kaldık, iç olaylara maruz kaldık..

     Adana incirlikte beslediğimiz Çekiç güç PKK silah veriken suçüstü olduğu ünleri unutmadık..

     Türkiye Güneydoğu da Irak ve Suriye Topraklarında yedi düven haçlılarla savaş yapıyor.. hemde bugün değil 1984 yılından beri savaş halinde..

     Ülkeler artık kendi askeri ile savaşmıyor:  Önce bir terör örgütü kuruyor, akli dengesi bozuk kişileri topluyor, sonra silah ve paraları , uyuşturucu vererek istediği ülkenin üzerine salıyor..

     Bizimde 84 den beri savaş alinde olduğumuz PKK denilen örgüt ABD ve AB ülkelerinin kurup destekleyip büyüttüğü haçlı ordularının silahları ile bize karşı savaş veren haçlı ordusudur..

     Sözün özü : 15 Temmuz 2016 geldiğimizde Türkiye 7 ayrı devletçik yapmak isteyenler sahneye çıkmıştı.. Bunlar yine bildik kişiler haçlılardı..

     Darbe başarısız olunca: Bu defa insan gücü darbesine başladılar..

     İşin garip yanı : FETÖ’cular, vatan evlatların FETÖ ‘cu diyerek cezaevine gönderiyor, yada kamudan görevinden uzaklaştırılıyor.. gerçek vatan evlatları cezalandırılıyor..

     FETÖ mağduru 10 binlerce vatan evladı ! Mübarek Ramazan ayında inim inim inliyor..

     Bir bölümü Ceza evinde : çile çekiyor, bir bölümü dışarda..

     Mağdurların dışarda olanı  : aç ve perişan, cezaevinde olsa bir tabak sıcak yemek verecekler dışarda kalanlar onu da bulamıyor, çünkü FETÖ dan atıldığı için kimse onlara iş vermiyor.. ekmek vermiyor, Suriyeli vatandaşa yardım var FETÖ mağduruna yok..

     Hükümetimiz Komisyon kurdu, FETÖ mağdurları Valiliklere müracaat etsin dendi ama galiba işin başına da olanlarda FETÖ’cu ki bugüne kadar bir sonuç çıkmadı.. Allah razı olsun diyen bir tek kişiyi duymadım.. görmedim..

     Buradan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum:

     Milletin verdiği vergilerle alınan silahları milletimize çeviren 248 Şehit 2497 gazimiz ve milyonlarca zarar veren hainleri asın !.. eli kanlı kim varsa asın !..

     FETÖ İl imamları, askeri, yargı, eğitim, polis ve kurum imamlarını asın !

     15 Temmuz darbesini organize eden Adil Öksüz gibi hainleri asın

     Eline silah alan ve Örgütün içinde yönetici olarak bulunan darbe planını yapan hainleri asın !.. hiç kimsenin bir diyeceği yok!

     Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi: Tabanı ibadet, ortası ticaret ve tavanı ihanet olan FETÖ’nun İbadet ve Ticaret yapan kesmi gerçek  mağdurlarının acılarını bir an önce dindirmemiz gerekiyor..

      FETÖ ve Merdiven altı din eğitimi !..

     Türkiye de 1920 den  25 Temmuz 1950 yılına kadar, 1960 yılından 1984 yılına kadar ve 2002 yılına kadar kısmı merdiven altına inen din eğitimi acı bir gerçek cemaatlerin eline geçmiş, dinine susayan halkımız Allah diyenin peşinden koşmuştur..

     Türkiye’nin birinci sorunu din eğitiminin merdiven altında çıkarılması gerekir..

     FETÖ kuruluşu 1966 olduğunu kabul edersek, o günden bugüne kadar bu ülkede görev yapan herkesin bir kabahati vardır..

     17-25 Aralık yargı darbe girişimin milat kabul edersek, veya 15 Temmuz da FETÖ ‘nun yanında değil, devletimizin yanında yer alanları cezalandırmanın bir mantığı yoktur.

     Türkiye de Zaman ve Taraf Gazetesi 1 milyon 600 bin gazete sattığına göre bu kadar FETÖ’cu aile var mantığını bir kenara atmamız gerekir..

      Allah rızası için bir kurban vermeyen, Allah için yardım yapmayan, Ramazan ayında fitre ve zekatından FETÖ derneklerine vermeyen, gazetesini almayan, Faizsiz kuruluş diye parasını Bankasya’ya tatırmayan kim var ? bunların hepsini cezalandıracak olursak Türkiye ‘nin etrafına bir duvar çekelim ve Türkiye Cezaevi kuralım olsun bitsin !..

      Bu haçlıların, NATO , ABD , AB ülkelerinin işine yarar onları sevindiri..

      Bugün bizim birlikte kalkınma zamanımızdır..

      Yüzde yüz yerli ve milli otomobilimizi yapma zamanımızdır..

      Cezaevindeki iş adamları ve suçsuz yere yatan FETÖ mağdurları çıkarılarak sanayiye üretime , ülkemizin kalkınmasına katkı sağlanması ve genel af çıkması gerekiyor..

      Eline silah almayan, örgütün yöneticisi olmayan, darbe planının içinde yer almayan vatandaşımıza bir yaşama hakkı vermemiz gerekir..

      Nereye kadar ? : Bu FETÖ operasyonları da artık bitmeli.. Hain olan bugüne kadar yüz bin defa kaçar giderdi.. eğer kaçmadı ise bu gerçek vatan evladıdır..

      Vatan evlatlarına bir şan vermeliyiz ve ülkemiz için üretmesine izin vermeliyiz.. Allah rızası için koşan vatan evladını  iyi ayırt etmemiz gerekiyor..

      Bunu da cezalandırmak bu ülkeye ihanettir..

      İyi günler..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.