Bitlislilerden Balkız’a Sıcak Karşılama

Bitlislilerden Balkız’a Sıcak Karşılama
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız Manisa Bitlisliler Dayanışma ve Kültür Derneğini ziyaret etti. Balkız ve beraberindeki heyet Bitlisliler Derneği yönetimi v...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız Manisa Bitlisliler Dayanışma ve Kültür Derneğini ziyaret etti. Balkız ve beraberindeki heyet Bitlisliler Derneği yönetimi ve üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Büyük bir ilgi ile karşılanan Balkız’a ziyarette MHP Manisa Milletvekili Adayı Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre MHP İlçe Başkanı Onur Baylan ve MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Dernek yönetici ve üyeleri ile sohbet eden Balkız gösterdikleri sıcak karşılamaları için dernek üyelerine teşekkür etti. Milliyetçi Hareket Partisi’nin herkese eşit yaklaşımını ve tarafsız hizmet anlayışını aktaran Balkız, “Adil ve hakkaniyeti gözeten bir anlayışla ülkeye hizmet etmek için siyasi yelpazede genişliyoruz” diyerek Bitlislileri de birlikte yürümeye davet etti.

Bakız konuşmasına şöyle devam etti:

“Siyasi açıdan bir yelpaze geliştirme çabası içindeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ocaktan yetişmiş arkadaşlarımızdan Mehmet Bey gibi ve daha önceden başka partilerde görev yapmış değerli arkadaşlarımız da var. Ama biz bugün belediye hizmetlerini verirken herkese eşit ve adil olarak Milliyetçi Hareket Partisi belediyeciliğinin güzelliğini gösteren bir yapısı da var.

Benim de siyasi bir geçmişim var. Bugünde geçmişten getirdiğim müktebesatım ve farklılığımla Milliyetçi Hareket Partisi’nde hizmet etmeye, bu ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz. Ekonomi Bakanının ‘Yeni bir başarı hikayesi lazım’ dediği, boşluğu biz doldurmak için buradayız. Ali Babacan’ın dediği ‘Yargıya güven sıfıra indi. Yargıya güven artarsa merkez bankasının bağımsızlığı korunursa Türkiye’deki finans rejimi düzelecek.

Biz Euro’nun ve Dolar’ın esiri olmayacağız’ dediği için biz bu boşluğu dolduracağız. Onun içinde eski Merkez Bankası Başkanımız Durmuş Yılmaz’ın başkanlığındaki çok ciddi finans ve ekonomi ekibi ile birlikte milletin huzurunu çıktık. Bu anlayışla size kendimizi anlatmış olduk ve sizin bu anlamda güveninizi ve desteğinizi istiyorum.” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.