Bitlis’te Kaçakçılık Olayları

Bitlis’te Kaçakçılık Olayları
Bitlis’in Tatvan ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından durumundan şüphelenen araçlarda yapılan aramalarda kaçak olarak nitelendirilen ceviz, çay ve sigara ele ge...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından durumundan şüphelenen araçlarda yapılan aramalarda kaçak olarak nitelendirilen ceviz, çay ve sigara ele geçirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Tatvan’da KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılık olaylarına karşı şüpheli araçlara karşı yapılan çalışmalarda, Van’dan Tatvan’a giren 33 plakalı aracın kasa kısmında yapılan aramalarda toplam 84 çuval halinde 1 ton 840 kilo kabuklu ceviz ve 12 ton 320 kilo çay ele geçirildiği bildirildi. Olayla ilgili araç sürücüsü S.D. isimli şahsın hakkında gerekli adli işlemlerin yapılması ile serbest bırakıldığı belirtildi.

Öte uyandan, Van’dan Tatvan’a giriş yapan 33 plakalı bir kamyonette yapılan aramalarda kasa kısmı içerisinde yumurta, sucuk ve turşu bidonlarının bulunduğu gıda malzemelerinin arkasında oluşturulan zula içerisine saklanmış halde toplam 17 bin 10 paket kaçak sigara ele geçirildiği ifade edildi. Araç sürücüsü E.B. isimli şahıs yakalanarak adli işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.