Biz Büyük Kahramanmaraş'ız

Biz Büyük Kahramanmaraşız
Ak Parti Milletvekili aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz seçim gezilerini Sanayi ve Muhtarlar Dernği ile devam ettiriyor

Ak Parti Milletvekili aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz seçim gezilerini Sanayi ve Muhtarlar Dernği ile devam ettiriyor

Ak Parti listesinden 25. dönem Milletvekili aday adayı olan kent kamuoyunun yakından tanıdığı Hukukçu İnşaat Mühendisi Serdar Erdoğanyılmaz, seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor.

Seçim çalışmalarına her gün 50 bin insanın işini kazandığı Kahramanmaraş Küçük Sanayi sitesinde devam ettiren Erdoğanyılmaz Kooperatif Başkanı Şeref Kazancı'yı ziyaret ederek, çalışmalar hakkındaz bilgi aldı.

Kahramanmaraş Sanayisinin marka isimlerinden biri olan Saray lokantasına uğrayan  Serdar Erdoğanyılmaz, lokanta sahibi Ali Önyurt ve çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirirken, lokantada bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra Kahramanmaraş Muhtarlar Odası Başkanı Yaşar Altıntel'in davetine katılan ve muhtarlarla sohbet eden Erdoğanyılmaz şunları söyledi.

seref-kazanci-ile.jpg

"Ben Kahramanmaraş sokaklarını, mahallelerini, ilçelerini çok iyi bilen biri olarak siyasi gezilerimi halkın içine çıkarak yapmayı tercih ediyorum. Özellikle esnaflarımızı, mahalle muhtarlarımızı, kentimizin akil insanlarını, alimlerini ziyaret ediyor, onların fikirlerini alıyorum. Çünkü bu insanlarla birlikte biz büyük Kahramanmaraş'ı oluşturuyoruz. Listeye girer ve Kahramanmaraş'a hizmet etme imkanı bulursam, iyi bir ekip ve çalışma arakdaşları oluşturacağım. Hizmet ekip işidir. Hizmet takip işidir. Şehrin sorunlarına vakıf biri olarak bu sorunların çözümü noktasında da projeler ortaya koyacağım. Bu nasip kısmet işidir. Benim bilgi birikimim belli. İnşallah bu fırsat bize verilirse Kahramanmaraş'ı yaşanılabilir bir kent haline getirmek için uyum içinde ortaya bir başarı hikayesi çıkartmaya kararlıyım" dedi.

muhttarlar.jpgsaray-lokantasi-ali-onyurt.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum