“Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz”

“Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz”
Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek, Medipol Başakşehir karşısında en iyi sonucu almak istediklerini belirterek, "Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz"...

Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek, Medipol Başakşehir karşısında en iyi sonucu almak istediklerini belirterek, "Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Hırvatistan'ın Rijeka ekibinin Teknik Direktörü Matjaz Kek ve Rijeka futbolcusu Roman Bezjak karşılaşmanın oynanacağı Fatih Terim Stadı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Zor bir maç olacağını belirten Matjaz Kek, "Başakşehir zorlu bir rakip. Kulüp iyi organize olmuş. Bireysel olarak çok iyi oyuncuları var. Biz her zaman maça kazanmak için çıkıyoruz. Buradan da alabileceğimiz en iyi sonucu almak istiyoruz. Şu an iyi bir takım ruhu yakalamış durumdayız" şeklinde konuştu.

Maç çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Roman Bezjak ise, "İyi bir maç bizi bekliyor. İstanbul hakkında çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Biz iyi oynayıp, iyi sonuç almak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.