Bkstv, Geleceğin Sanatçılarını Yetiştiriyor

Bkstv, Geleceğin Sanatçılarını Yetiştiriyor
Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) Çocuk ve Gençlik Kulübü, ‘Her Yerde Sanat Var’ projesini Eşkel (Esence) Mahallesi’nde gerçekleştirdi.Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) bünyesinde bu...

Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) Çocuk ve Gençlik Kulübü, ‘Her Yerde Sanat Var’ projesini Eşkel (Esence) Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) bünyesinde bu yıl kurulan ‘Çocuk ve Gençlik Kulübü’, ‘Her Yerde Sanat Var’ projesi kapsamında Eşkel (Esence) Mahallesi Muhtarlığı ile birlikte Çocuk Sanat Atölyesi kurdu. ‘Her Yerde Sanat Var’ projesi, 1 ile 30 Ağustos tarihleri arasında Eşkel (Esence) Mahallesi’nde gerçekleşti. 100 çocuğun katılımıyla çeşitli sanat atölyelerinin düzenlendiği faaliyetler çocuklara teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Eşkel Muhtarlığı’nın tahsis ettiği alan atölyeye dönüştürülerek, 7-12 yaş arası çocuklara, seramik sanatçısı Huri Aykut Ülker tarafından pek çok sanat tekniği öğretildi. Keyifli uygulamaların da yapıldığı programda akrilik boyalar ve ispirtolu kalemlerle resimler yapıldı, tekstil boyalarıyla tişörtler boyandı, origami sanatı uygulamaları yapıldı. Çocukların sanat atölyesinde ilk kez seramik çamuruyla tanıştığı programda çocukların kişisel gelişimlerine de katkı sağlandı. BKSTV Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından hayata geçirilen proje, Eylül ortasına kadar da Misi’de devam edecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.