Bodrum Belediyesi Vatandaşın Taleplerini Yerine Getiriyor

Bodrum Belediyesi Vatandaşın Taleplerini Yerine Getiriyor
Bodrum Belediyesi, Bodrum’un Kumköy Mahallesi Keleş Tepesi Mevkii’nde iki çocuğu ve eşiyle birlikte yaşayan görme engelli vatandaşın talebini dikkate alarak çalışma başlattı.Yağmur sularından dolayı t...

Bodrum Belediyesi, Bodrum’un Kumköy Mahallesi Keleş Tepesi Mevkii’nde iki çocuğu ve eşiyle birlikte yaşayan görme engelli vatandaşın talebini dikkate alarak çalışma başlattı.

Yağmur sularından dolayı toprağın kaydığını ve bu sebeple oturdukları evin tehlikede olduğunu yetkililere bildiren 57 yaşındaki görme engelli Ünal Uğur’un talebini inceleyen ekipler çalışmalarına başladı. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri tarafından yapılan çalışmada; evin çevresinde 40 metre uzunluğunda ve 2 metre genişliğindeki alan, dökülen betonla sağlamlaştırıldı. Çalışmalarını tamamlayan ekipler, olası toprak kayması riskinin önüne geçti.

Yaşadıkları sorunun kısa sürede çözüme kavuşmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Ünal Uğur, “Belediye Başkanım Mehmet Kocadon’a, Taner Uslu’ya ve Zafer Yurt’a çok teşekkür ederim. İki çocuğum ve eşimle birlikte bakım maaşıyla geçimimi sağlıyorum. Belediyemiz ve devletimiz sağ olsunlar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

BODRUM BELEDİYESİ VATANDAŞIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.