Bodrum’da Sokakta Yaşayan Hayvanlar Susuz Kalmayacak

Bodrum’da Sokakta Yaşayan Hayvanlar Susuz Kalmayacak
Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yarımada genelindeki sokak hayvanlarının susuzluk çekmemeleri için otomatik suluk sistemleri kuruluyor.Bodrum’da yaz ayları öncesinde sok...

Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yarımada genelindeki sokak hayvanlarının susuzluk çekmemeleri için otomatik suluk sistemleri kuruluyor.

Bodrum’da yaz ayları öncesinde sokak hayvanlarının susuz kalmaması için önlemlerini artıran Bodrum Belediyesi ekipleri, çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor. Montaja uygun bölgelerde bulunan su hatlarından aldıkları tesisat ile otomatik suluk sistemlerini kuran ekipler, sokak hayvanlarını susuz bırakmayacak. Çalışma kapsamında kurulan otomatik sulukların içinde bulunan şamandıra, su azaldığı zaman tekrar otomatik olarak suyun dolmasını sağlayacak.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, kurulan sistem sayesinde sokak hayvanlarının içme suyunun hiç bitmeyeceğini ve devir daim sayesinde suyun sürekli olarak yenileceğini belirtiyor.

Yaz aylarında sıcaktan bunalan sokak hayvanları için kurulan sistem, hayvan sever vatandaşların da beğenisini kazandı. Otomatik suluk sistemlerinin montajları, sırasıyla yarımadadaki belirlenen noktalarda devam ediyor.

BODRUM’DA SOKAKTA YAŞAYAN HAYVANLAR SUSUZ KALMAYACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.