Bodrum’da Şüpheli Ölüm

Bodrum’da Şüpheli Ölüm
Muğla’nın Bodrum ilçesinde denizde bir erkek cesedi bulundu.Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde alınan bir ihbar üzerine Göltürkbükü’ne giden Sahil Güvenlik ekipleri denizden bir erkek cesedi b...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde denizde bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde alınan bir ihbar üzerine Göltürkbükü’ne giden Sahil Güvenlik ekipleri denizden bir erkek cesedi buldu. Yakındaki bir teknede demirci olarak görev yapan Erdem Şahin’e ait olduğu belirlenen ceset denizden çıkarılarak Sahil Güvenlik botuna alındı. Şahin’in başında darp izi olduğu belirlendi. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının talimatlarıyla yürütülen araştırma kapsamında gece saatlerinde başka bir teknenin görevlileri ile maktul arasında kavga yaşandığı bilgisine ulaşıldı.

Soruşturmayı sürdüren ekipler kimlikleri belirlenen 4 şüpheliyi gözaltına aldı. 4 şüpheli ifade işlemlerinin ardından Jandarma ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavga sonucu başına aldığı darbe ile denize düşen ve hayatını kaybeden Erdem Şahin’in cenazesi ise Bodrum devlet Hastanesi morgundan alınarak Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

MUĞLA'NIN BODRUM İLÇESİNDE DENİZDE CESEDİ BULUNAN ERDEM ŞAHİN'İN (FOTOĞRAFTAKİ), SORUŞTURMASINDA 4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.