Bodrum’da Turan Ailesinin Mutlu Günü

Bodrum’da Turan Ailesinin Mutlu Günü
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Örgütü Sekreteri Bekir Sami Turan’ın çocukları Bahadır ve Emre erkekliğe ilk adımı attı.Gündüz evinin önünde okunan mevlidin ardından konuklara düğün yemeği i...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Örgütü Sekreteri Bekir Sami Turan’ın çocukları Bahadır ve Emre erkekliğe ilk adımı attı.

Gündüz evinin önünde okunan mevlidin ardından konuklara düğün yemeği ikramı yapıldı. Akşam ise Mumcular Pazar yerinde yapılan organizasyonla sünnet düğünü eğlencesi düzenlendi.

-Bahadır ve Emre Turan’ın seçim öncesine denk gelen sünnet töreninde Bekir Sami Turan’ı Cumhuriyet Halk Partililer yalnız bırakmadı.

Siyasetçilerin yanı sıra protokol üyeleri ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet töreninde sünnet çocukları adeta altın adama döndü. Takı merasimi için uzun kuyruklar oluşurken, törende canlı müzik eşliğinde konuklara çeşitli yiyecek ve içecek ikramı yapıldı.

Sünnet düğününe CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, Kadın Kolları Üyeleri, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, CHP Bodrum İlçe Örgütü Geçmiş Dönem Başkanları, CHP Bodrum Mahalle Sorumlularının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Sünnet çocuklarının babası Bekir Sami Turan ve Anne Lakibe Turan, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm dostlarına tek tek teşekkür etti.

TURAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.