Bodrum’da Yaşar Yıldız’ın "Yitik Düşler Sergisi - 2" Sanatseverlerle Buluşacak

Bodrum’da Yaşar Yıldız’ın Yitik Düşler Sergisi - 2 Sanatseverlerle Buluşacak
Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşecek sanatçı Yaşar Yıldız'ın "Yitik Düşler Sergisi-2" adlı sergisi, 8 Ağustos günü saat 19.30'da düzenlenecek kokteyl ile kapılarını sanatseverlere açacak.

- Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşecek sanatçı Yaşar Yıldız'ın "Yitik Düşler Sergisi-2" adlı sergisi, 8 Ağustos günü saat 19.30'da düzenlenecek kokteyl ile kapılarını sanatseverlere açacak.

Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, Yitik Düşler Sergisi - 2'ye ev sahipliği yapacak. Üretirken yaşadığı çevreye ve zamana tanıklık etmek düşüncesiyle; Bodrum, Milas ve Mumcular yöresinin yok olmaya yüz tutmuş; çevresel, otantik yapı ve yapı detaylarını seçen Yaşar Yıldız, geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği "Yitik Düşler" sergisinin ikincisini, 08-18 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirecek.

Beton, asfalt, metallerden oluşan yapılaşmanın soğuk yüzünün kentlerimizi kapladığı, yaşamı yoran ağır görüntüler oluşturduğu, doğayla aramıza yüksek ve kalın duvarlar ördüğü günümüzde; ağacın, ahşabın sıcak renk ve desenlerini, dokularındaki yaşanmışlığın öykülerini belgesel bir yorumla tuvale yansıtan sanatçının eserleri, 08 - 18 Ağustos tarihleri arasında hafta içi 10.00 - 20.00, cumartesi günleri ise 10.00 - 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.