Bodrumspor İç Transferde 6 Futbolcusuyla Sözleşme İmzaladı

Bodrumspor İç Transferde 6 Futbolcusuyla Sözleşme İmzaladı
2014-2015 Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’ta namağlup şampiyon olarak Spor Toto 3’üncü lige yükselen B.B. Bodrumspor iç transferlerine başladı.Geçtiğimiz yıl başarılı bir grafik çizen Agah Oktay Yılma...

2014-2015 Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’ta namağlup şampiyon olarak Spor Toto 3’üncü lige yükselen B.B. Bodrumspor iç transferlerine başladı.

Geçtiğimiz yıl başarılı bir grafik çizen Agah Oktay Yılmaz, Erkan Değişmez, Mehmet Selçuk Adaş, Nizamettin Yaşar ve Onur Algül’ün yanı sıra Bodrumlu genç forvet oyuncusu Celal Dumanlı’da sözleşme imzalayan futbolcular arasındaydı.

Gümbet Mahallesinde bulunan Bodrumspor Tesislerinde düzenlenen imza törenine, B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, yöneticilerden Halil Teke ve Hüseyin Gözütok katılırken, Başkan Karakaya imza töreninde yaptığı açıklamada “Futbol şubemizin çalışmaları devam ediyor, ilk defa Bodrum Şehir stadında 3’üncü lig heyecanı yaşanacak. Yine burada karakterli futbolcular ile yeni transferlerin uyumu ile Bodrum seyircisine, Bodrumspor güzel maçlar izlettirecektir" dedi.

2014-2015 BÖLGESEL AMATÖR LİG 7’İNCİ GRUP’TA NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLARAK SPOR TOTO 3’ÜNCÜ LİGE YÜKSELEN B.B. BODRUMSPOR İÇ TRANSFERLERİNE BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.