Bodrumspor, Pamukkalespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bodrumspor, Pamukkalespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’inci Grup’ta mücadele eden B.B. Bodrumspor ligte bu hafta Pamukkalespor ile karşılaşacak.

- Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’inci Grup’ta mücadele eden B.B. Bodrumspor ligte bu hafta Pamukkalespor ile karşılaşacak.

Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor taraftarı önünde Pamukkalespor’u yenerek liderliğini sürdürmek istiyor.

Bodrum Şehir Stadı’nda günde çift idman ile hazırlıklarını sürdüren takımı yakından takip eden B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, önemli bir maça çıktıklarını belirterek şunları söyledi: “Pamukkale’de bence iyi sonuçlar alan bu ligin iyi bir takımı. Bizim takımımızın da bu tür maçlarda biraz zorlandığı oldu o yüzden bu maçı çok önemsiyoruz. Tabi birde bu hafta lider olduk. Liderliği korumak biraz daha stresli oluyor ama takımız bunun üstesinden gelebilecek yetenek ve düzeyde. Çokta iyi durumdalar. Çok iyi mücadele ediyorlar. Hakikaten onlarla gurur duyuyoruz. Ben kesinlikle iyi bir sonuç alacaklarından eminim. İnşallah Pazar günü taraftarlarımızı sevindireceğiz ve bu maçta çok büyük taraftar desteğine ihtiyacımız var. Ben Bodrumluları, havada güzel inşallah, ben herkesi festival havasında Bodrumspor’a destek vermelerini rica ediyorum. Pazar günü inşallah burada güzel bir ortam, güzel bir ambiyans yakalayacağız takımımızda galip gelecek ve liderliğimizi devam ettireceğiz”.

“BODRUM BU SENE BU İŞE İNANDI”

Başkan Karakaya ayrıca kulübe destek veren herkese teşekkür ederek, “Ben başkanımız Mehmet Kocadon’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum, her zaman bize desteklerini sürdürüyor. Bu sene biraz daha farkımız bütün kurum ve kuruluşlar ve sponsorlarımız da büyük bir artış var ve Bodrumlular Bodrumspor’a destek oluyor. Bu bize büyük bir güç veriyor. Ben buradan Bodrumspor’a destek olan bütün firmalara ve kişilere teşekkürlerimi sunuyorum. Mesela emniyet müdürümüzde bizi çağırdı ve kendisinin de bize destek olmak istediğini, bu şampiyonluk yolunda hep beraber yanımızda olmak istediklerini söyledi. Zaten kaymakamımız, belediye başkanımız, oda başkanlarımız, ticaret odası başkanımız her zaman yanımızda. Bodrum, bu sene bu işe inandı. Bu takımda buna layık. İnşallah elbirliğiyle, yediden yetmişe Bodrumspor’un arkasında kenetlenerek bu takımı bu sene hedefe götüreceğiz” dedi.

Bölgesel Amatör Lig’in 11’inci hafta mücadelesinde Pamukkalespor’u konuk edecek B.B. Bodrumspor’da geçtiğimiz hafta Konyaaltı Belediyespor maçında kırmızı kart gören kaptan Süleyman Görgün dışında eksik bulunmazken Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

BODRUMSPOR, PAMUKKALESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.