Boğulma Vakaları Trafik Kazalarının Önüne Geçti

Boğulma Vakaları Trafik Kazalarının Önüne Geçti
Kocaeli’de 14 gün içinde 9 kişi serinlemek için girdikleri denizde boğularak hayatını kaybederken, 3 kişi ise trafik kazalarında öldü.Kocaeli’de suda boğulma vakaları trafik kazalarının önüne geçti. 2...

Kocaeli’de 14 gün içinde 9 kişi serinlemek için girdikleri denizde boğularak hayatını kaybederken, 3 kişi ise trafik kazalarında öldü.

Kocaeli’de suda boğulma vakaları trafik kazalarının önüne geçti. 20 Temmuz- 3 Temmuz tarihleri arasında bayram trafiği de dahil olmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekiplerinin idaresinde ölümlü trafik kazaları yaşanmadı. Şehir içi trafik ekipleri bölgesinde kalan Başiskele ve Karamürse bölgelerinde 2 kişi trafik kazalarından ölürken jandarma bölgesinde bulunan Kandıra yolunda ise 1 kişi hayatını kaybetti.

750 KİŞİ BOĞULMAKTAN KURTARILDI

Boğulma vakaları ise trafik kazalarının önüne geçti. Ramazan Bayramın ardından sahillere akın eden vatandaşların güvenliğini KOSKEM ekipleri sağladı. Yaklaşık 750 kişinin boğulmaktan kurtarıldığı sahillerde 8 kişi, derede ise 1 kişi boğularak hayatını kaybetti. Boğulma vakalarının tamamı ise KOSKEM ekiplerinin görev yapmadığı ve tehlikeli olduğundan denize girmenin yasak olduğu bölgelerde yaşandığı belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.