Boluspor - Elazığspor Maçının Ardından

Boluspor - Elazığspor Maçının Ardından
PTT 1. Lig’in 31. haftasında Boluspor kendi evinde Elazığspor’la golsüz berabere kaldı. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü de açıklamalarda bulundu.Karşılaşma sonrası düzenlenen basın top...

PTT 1. Lig’in 31. haftasında Boluspor kendi evinde Elazığspor’la golsüz berabere kaldı. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü de açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Yedinci günde üçüncü maçımız. Bu periyodu yedi puan ile geçmeyi çok istiyorduk. Antalya maçına göre daha iyi bir performans bekliyordum. Özellikle ilk yarıda topun hakimiyeti daha çok Elazığspor’daydı. O anlamda ilk yarı ağırlığımızı oyuna koyamadık. İkinci yarı topa biraz daha fazla hakim olduk. Ama ön tarafta yeterli üretkenliği sağlayamadık. Son iki haftada gol pozisyonlarına çok fazla girmiştik. Bu maçta bunu sahaya yansıtamadık. İki takımın da ligdeki pozisyonlarına baktığımızda biraz daha kalitesi yüksek bir maç beklenebilirdi. Hakemlerle konuşmayı çok fazla sevmiyorum. Canımız çok yandı fakat yine konuşmadım. Ama hakemlerin bu tür maçlarda biraz daha oyunu oynatma yönünde tavır sergilemeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise mücadeleden çok memnun olduğunu belirterek, “Deplasmanda Bolu gibi bir takımdan puan aldık. Bu oyuncularım için moral ve motivasyon açısından yenilmemek önemliydi. İlk yarı galibiyet isteyen, atak oynayan takımdık. Topa da sahip olan takımdık. İyi top çevirdik. Kazandığımız toplarla çok hızlı bir şekilde defansı arkasına yapılan koşularla gol pozisyonlarına girdik. Hatta bunlardan birisi de gol sanırım. Taner’in şutu çizgiyi geçti. Tabi buna sığınmak istemiyorum. Yakaladığın zaman atmak gerekiyor” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.