Bonzai içen sahibinin yanına kimseyi yaklaştırmadı

Bonzai içen sahibinin yanına kimseyi yaklaştırmadı
Eskişehir'de pitbull cinsi bir köpek bonzai içerek bir parkta krize giren sahibinin başında dakikalarca bekleyerek kimseyi yanına yaklaştırmadı.

Eskişehir'de pitbull cinsi bir köpek bonzai içerek bir parkta krize giren sahibinin başında dakikalarca bekleyerek kimseyi yanına yaklaştırmadı. Olay yerine gelen belediye ekipleri köpeği uyuşturucu iğneyle sakinleştirdi.

Alınan bilgiye göre, Osmangazi Mahallesi Subaşı Sokak içerisinde bulunan bir parkta vatandaşlar yerde yatan bir şahsın ve başında bekleyen saldırgan bir köpeğin olduğunu polis ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri adı henüz öğrenilemeyen 20 yaşlarında bir gencin yerde yattığını ve başında ise pitbull cinsi köpeğin olduğunu gördü. Ekipler araçlarından inerek olaya müdahale etmek istedi ancak köpek saldırınca müdahale edemedi. Polis ekipleri köpeğin yerde yatan gence saldırdığını tahmin ederek olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri çağırdı. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri de ambulanstan aşağıya inemedi. Polis ve sağlık ekipleri Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezinden gelecek ekipleri bekleyemeye başladı. Bekleme sırasında yerde yatan gencin bonzai maddesi içtiği, köpeğin ise kendisinin olduğu öğrenildi. Yerde yatan sahibine zarar gelmemesi için dakikalarca yanına kimseyi yaklaştırmayan pitbull zaman zaman ise polis araçlarına saldırdı.

POLİS EKİPLERİ DEFALARCA ANONS YAPTI

Bonzai içmesi sonucunda krize giren genci kurtarmak isteyen ekipler, gencin kendine gelmesi için defalarca anons yaptı. Kendinde olmayan genç zaman zaman köpeğine sarılarak bırakmak istemedi.

KENDİNE GELİNCE KÖPEĞİNİ DE ALARAK KAÇMAYA BAŞLADI

Polislerin anonsu üzerine kendine gelen genç, köpeğinin tasmasından tutarak düşe kalka kaçmaya başladı. Arka sokağa kadar kaçan genç, bir otoparka girdi. Buradan kaçamayan gence polis ekipleri sakin olmasını söyledi. Söylenenleri algılayamayan ve hala bonzai maddesinin etkisinde olan genç, köpeğine sarılarak vermek istemedi.

HAYVAN SAĞLIK MERKEZİ YETKİLİLERİ UYUŞTURUCU İĞNE İLE MÜDAHALE ETTİ

Gencin bulunduğu yere gelen Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlık Merkezine bağlı ekipler pitbulla uyuşturucu iğne müdahale etti. İğne vurulmasın ardından sahibinden ayrılabilen köpek belediye aracına alınırken, bonzai içen genç ise ambulansa götürüldü. 112 Acil Sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından genci Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Pitbull ise hayvan barınağına gönderildi.

Bonzai içen sahibinin yanına kimseyi yaklaştırmadı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.