Boru Hattından Petrol Çaldılar

Boru Hattından Petrol Çaldılar
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinden geçen BOTAŞ boru hattından petrol çalan 3 kişi yakalandı. Çaldıkları 7 ton ham petrol ile yakalanan şahıslardan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönder...

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinden geçen BOTAŞ boru hattından petrol çalan 3 kişi yakalandı. Çaldıkları 7 ton ham petrol ile yakalanan şahıslardan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca konuya ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, devriye görevi yürüten ekiplerin, Bismil ilçesi Yukarı Salat mahallesinden geçen BOTAŞ boru hattı bölgesinde şüpheli bir aracı tespit ettiği belirtilerek şunlar kaydedildi:

“Jandarma ekipleri tarafından mazot tankeri yüklü bir kamyon ile birlikte petrol boru hattına taktıkları kelepçe yardımı ile boru hattından akaryakıt çaldıkları esnada 3 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yapılan kontrolde tankerin hemen yanında bulunan BOTAŞ boru hattına harici kelepçe takan şüphelilerin yaklaşık 7 ton ham petrolü tankere boşalttıkları tespit edilmiştir. Cumhuriyet savcılığının talimatı ile ele geçirilen ve suçta kullanılan bir tankere el konulmuş olup, yakalanan 3 şüpheli gözaltına alınmıştır. Şahıslardan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.