Boz, Denizin Keyfini Çıkardı

Boz, Denizin Keyfini Çıkardı
Çanakkale’de 25 dereceyi aşan hava sıcaklığı vatandaşları bunaltırken, kordon boyunda denize giren Boz isimli köpek denizin keyfini çıkardı.Son günlerde hava sıcaklıklarının 25 derecenin üzerine çıktı...

Çanakkale’de 25 dereceyi aşan hava sıcaklığı vatandaşları bunaltırken, kordon boyunda denize giren Boz isimli köpek denizin keyfini çıkardı.

Son günlerde hava sıcaklıklarının 25 derecenin üzerine çıktığı Çanakkale’de henüz deniz sezonu açılmadığı için vatandaşlar ancak açık havada gezerek serinlemeye çalışıyor. 5 yaşındaki Golden cinsi ‘Boz’ adlı köpek ise yaz sezonunu şimdiden açtı. Vatandaşlar güneşten korunmak için gölge bir yer ararken, Boz, Çanakkale Boğazı’nın serin sularına kendini bıraktı. Sahibinin denize attığı taşların peşinden yüzen sevimli köpek, izleyenleri hem eğlendirdi hem de imrendirdi. Ali Murat Seyis, köpeği Boz’un denizi çok sevdiğini söyleyerek, “Şimdilik burada denize giriyor. Yazlığa gidince tabi daha da rahatlayacak. Havalar güzel gidince şimdiden sezonu açtık” dedi.

ÇANAKKALE’DE 25 DERECEYİ AŞAN HAVA SICAKLIĞI VATANDAŞLARI BUNALTTI. SICAK HAVANIN KEYFİNİ İSE, KORDON BOYUNDA DENİZE GİREN 5 YAŞINDAKİ SEVİMLİ KÖPEK ÇIKARDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.