Bozuk Yolları Kendi İmkanlarıyla Düzelttiler

Bozuk Yolları Kendi İmkanlarıyla Düzelttiler
Edirne’nin Keşan ilçesinde yolların bozukluğundan şikayetçi olan vatandaşlar, at arabalarıyla taşıdıkları molozları, yoldaki çukurları doldurarak, belediyeye tepki gösterdi.Edirne’nin Keşan ilçesinde,...

Edirne’nin Keşan ilçesinde yolların bozukluğundan şikayetçi olan vatandaşlar, at arabalarıyla taşıdıkları molozları, yoldaki çukurları doldurarak, belediyeye tepki gösterdi.

Edirne’nin Keşan ilçesinde, yağışlı havalar nedeniyle bozulan ve derin çukurların oluştuğu yolların CHP’li Keşan Belediyesi tarafından yapılmamasına tepki gösteren vatandaşlar, yollardaki çukurları kendi imkanlarıyla kapattı. Keşan’a bağlı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, yolların bozukluğunun uzun süredir Keşan Belediyesi tarafından giderilmediğini ve araçların zarar gördüğünü söyledi. Bu duruma tepki göstermek amacıyla at arabalarına doldurdukları molozları, derin çukurlara döken vatandaşlar, Keşan Belediyesi’nin yollarla ilgili hiçbir çalışma yapmamasına tepki nedeniyle böyle bir şey yaptıklarını ifade etti.

Mahalle’de yaşayan bir vatandaş, “Yolları yapacağız diyorlar, ama insanlarla dalga mı geçiyorlar bilemiyoruz. Amaçları nedir? Bu şekil olur mu? Bir yağmur yağdığı zaman her taraf berbat. Biz de buna tepki olarak kendimiz çukurları dolduruyoruz” dedi.

Başka bir vatandaş ise, yolların çok kötü olduğunu belirterek, “Hamile kadın bu yola girse doğurur. Arabaların tekerlekleri patlıyor. Yazık gerçekten” diye konuştu.

"YOLLARIMIZ KÖSTEBEK YUVASI"

Başka bir mahalleli ise yolların bozukluğundan dolayı normal havalarda tozdan camları açamadıklarını ifade ederek, “Evlerimizin camlarını açamıyoruz, dışarıya bir çamaşır asamıyoruz. Evimizin içine kadar tozlar giriyor. Ev eşyalarımız toz, çamur içinde. Yollarımız hakikatten köstebek yuvası. Çok şikayetçiyiz” dedi.

Vatandaşlar, yol üzerinde çukurları molozlarla doldurduktan sonra, Keşan Belediyesi’ni bir an önce yolları yapmaya davet etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.