Bozüyük Hal Bölgesi Temizleniyor

Bozüyük Hal Bölgesi Temizleniyor
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan hal bölgesi, uzun yıllar faaliyet gösteren belediyeye ait dükkanların yıkılmasıyla temizleniyor.Hal bölgesinde yıkılma tehlikesi bulunan boş dükkanların bir kısmın...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan hal bölgesi, uzun yıllar faaliyet gösteren belediyeye ait dükkanların yıkılmasıyla temizleniyor.

Hal bölgesinde yıkılma tehlikesi bulunan boş dükkanların bir kısmının yıkımı daha önce yapılmıştı. Geriye kalan 10 dükkanın yıkımı ise Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bugün gerçekleştirildi. Hal bölgesinin temizlenmesiyle birlikte Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, alana yapılması planlanan ’Avan’ projesinin çalışmalarını hızlandırdı. Projenin Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde olduğu ve onayının beklendiği belirtildi. Diğer taraftan, caminin bulunduğu ada ile ilgili olarak mahkeme sürecinin sonuçlandığı ve bu alandaki parsellerin Vakıflar Bölge Müdürlüğü bünyesine alındığı ifade edildi. Vakıflar Genel Müdürlüğünce projenin onaylanmasının ardından hal bölgesine yeni bir yaşam alanı ve kapasitesi arttırılmış yeni bir cami kazandırılacak. Projede yaşam alanı ve caminin yanı sıra 300 araç kapasiteli 2 katlı otoparkın da yer alacağı öğrenildi.

BİLECİK’İN BOZÜYÜK İLÇESİNDE BULUNAN HAL BÖLGESİ, UZUN YILLAR FAALİYET GÖSTEREN BELEDİYEYE AİT DÜKKANLARIN YIKILMASIYLA TEMİZLENİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.