Bozüyük Pazaryerililer Derneği Emekli Öğretmenleri Unutmadı

Bozüyük Pazaryerililer Derneği Emekli Öğretmenleri Unutmadı
Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Pazaryerililer Derneği, Pazaryeri’nde görev yapmış ve emekliye ayrılmış öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir program düzenleyerek, birbirlerini uzun zamandır göremeyen meslektaşları bir araya getirerek eski

- Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Pazaryerililer Derneği, Pazaryeri’nde görev yapmış ve emekliye ayrılmış öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir program düzenleyerek, birbirlerini uzun zamandır göremeyen meslektaşları bir araya getirerek eski günlerini hatırlamalarını sağladı.

Bozüyük Pazaryerililer Derneği Başkanı Ali Şahinoğlu, duygu dolu ve neşeli anların geçtiği, emekli öğretmenlerin duygu ve düşünceleri ile hatıralarını anlattığı gecede hoş geldiniz konuşması yaptı. Şahinoğlu, "Siz değerli öğretmenlerimizi misafir etmekten gurur duyuyoruz. Bizlere büyük emekleriniz geçti. Bu seviyelere gelmiş isek, sizleri hatırlama şuuruna varmış isek bu ruhu siz değerli öğretmenlerimizden öğrendik. Bizleri kırmayıp, davetimize icabet ettiniz. Bizlere destek sağlayan büyüklerime teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Ben bu organizasyonu tertipleyen yönetim kurulumuz başta olmak üzere, bizlere desteklerini esirgemeyen Bozüyük’te yaşayan hemşehrilerimiz teşekkür ediyorum. Tekrar hoş geldiniz, hepinizin ellerinden öpüyorum” dedi.

Emekli öğretmenlerden İ.Kadir Ünalan ile Ali Can da konuşmalarında duygularını ifade etti. Bozüyük Pazaryerililer Derneği üyesi ve emekli öğretmen Muzaffer Tekelioğlu de söz alarak “Bizler dernekte toplandığımız zaman Pazaryerili hemşehrilerimiz için neler yapabiliriz, Pazaryeri başta olmak üzere Bozüyük’ümüzün gelişmesi ve kalkınması için neler yapabiliriz diye tartışıyoruz. Biz memleket sevdalısıyız. Birlik ve beraberlik içinde katkı sağlamayı amaçladık. Emekli öğretmenlerimizi davet etme düşüncesi dernek başkan yardımcısı aynı zamanda benim öğrencim Mecit Çakır’dan geldi. Başkanımız başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimiz memnuniyetle karşıladı. Allah’ın izni ile daha çok ve güzel faaliyetler gerçekleştireceğiz” dedi.

Yemek ve çay programından sonra emekli tüm öğretmenlerimize günün anısına yaptıkları hizmetlerden dolayı belgeler verildi. Toplu fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi.

BOZÜYÜK PAZARYERİLİLER DERNEĞİ EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.