Bozüyük’te 16 FETÖ’cü gözaltına alındı

Bozüyük’te 16 FETÖ’cü gözaltına alındı
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda bir dernek üyesi 12 kadın...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda bir dernek üyesi 12 kadın gözaltına alındı. Çevre illerde yapılan operasyonlarda da 4 kişi gözaltına alınarak Bozüyük'e getirildi.

Edinilen bilgiye göre Bozüyük ile birlikte İstanbul, Bursa, Antalya, Kayseri, Denizli ve Sakarya illerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 28 kişinin ikametlerinde Cumhuriyet Başsavcılıklarınca arama yapılması için talimat verildi. Bozüyük dışında Antalya'da 1, Kayseri'de 1, İstanbul'da 1, Sakarya'da 1, Bursa'da 1, İnegöl'de 1 ve Denizli'de 1 şüpheli olmak üzere toplam 8 şüphelinin ikametlerinde arama ve el koyma işlemleri yapıldı. 4 şüpheli arama ve el koyma işlemlerinin ardından ifadeleri alınarak serbest bırakıldı. Diğer 4 şüpheli ise gözaltına alınarak Bozüyük'e intikal ettirildi. Yapılan operasyonlar sonrasında Bozüyük'ten 12 ve diğer illerden 4 olmak üzere toplam 16 şüpheli ikametlerindeki aramaların ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alındı.

Bozüyük’te 16 FETÖ’cü gözaltına alındı

Bozüyük’te 16 FETÖ’cü gözaltına alındı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.