Bozüyük’te Çocuklar Bayramlarını Neşe İçerisinde Kutluyor

Bozüyük’te Çocuklar Bayramlarını Neşe İçerisinde Kutluyor
Bozüyük Belediyesi 23 Nisan 3. Çocuk Festivali Cumhuriyet Meydanı’nda coşkuyla devam ediyor.Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı armağanı olan...

Bozüyük Belediyesi 23 Nisan 3. Çocuk Festivali Cumhuriyet Meydanı’nda coşkuyla devam ediyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı armağanı olan 3. Çocuk Festivali’nde minikler doyasıya eğlenerek bayramlarını kutluyor. Çocuk Festivali’nin 4. gününde çocuklar Cumhuriyet Meydanı’na kurulan şişme oyun gurupları ile doyasıya eğlenirken neşeli yarışmalarda sürpriz hediyeler kazandılar. Gün boyu çizgi film kahramanlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren minikler, yüzlerini renk renk boyatarak doyasıya eğlendi. Çocuklar ayrıca eğlence trenine binerek neşe içerisinde Cumhuriyet Meydanı’nda dolaştı. Hacivat’la Karagöz’ün gösterisi ise sadece çocukları değil tüm izleyenleri güldürerek neşelendirdi.

2 gün sürecek Cumhuriyet Meydanı’ndaki programa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, yarışmalarda kazanan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Bayramı büyük bir mutlulukla kutlayan minikler ise 3 yıldır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı düzenlenen etkinliklerle unutulmaz yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler.

ETKİNLİKLERDEN ÇEŞİTLİ FOTOĞRAFLAR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.