Btso Heyeti Dünyanın En Büyük raylı Sistemler Buluşmasında

Btso Heyeti Dünyanın En Büyük raylı Sistemler Buluşmasında
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyanın en prestijli fuarlarıyla buluşturmaya devam ediyor. BTSO, üyelerini şimdi de Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük fuarları

- Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyanın en prestijli fuarlarıyla buluşturmaya devam ediyor. BTSO, üyelerini şimdi de Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük fuarlarından biri olarak kabul edilen ‘Uluslararası Demiryolu Teknolojileri, Sistemleri ve Araçları Fuarı’nda (InnoTrans) sektörün devleriyle buluşturuyor.

BTSO’nun organizasyonu ile gerçekleştirilen fuar programı kapsamında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, Vali Münir Karaloğlu ile BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve Bursa iş dünyası temsilcilerinin de bulunduğu 150 kişilik heyet, bu sabah Yenişehir'den kalkan özel bir uçakla Berlin'e hareket etti.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyanın en prestijli fuarlarıyla buluşturmayı sürdürdüklerini söyledi. Raylı sistemler konusunda Bursa’da son dönemde önemli çalışmalara imza atıldığını ifade eden Burkay, BTSO bünyesinde kurulan ‘Raylı Sistemler Kümelenmesi’nin de faaliyetlerini yoğun bir tempoda sürdürdüğünü kaydetti. Başkan Burkay, önümüzdeki dönemde de geniş kapsamlı fuar organizasyonları düzenlemeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

55 ÜLKEDEN 2 BİN 800 FİRMA KATILIYOR

Berlin’deki ExpoCenter'de  iki yılda bir düzenlenen InnoTrans'a katılan firmalar, demiryolu taşımacılığındaki yenilikleri, donanım ve sistemler ile araçları sergiliyor. Bu yıl 10’uncusu düzenlenen fuara aralarında Türkiye’nin de yer aldığı 55 ülkeden 2 bin 758 firma katılıyor. Söz konusu fuara Bursa’dan da 5 kuruluş stant açarak katılıyor. Fuardaki açık alan ve bu fuar için özel hazırlanan raylı alanda çeşitli şirketlere ait 145 araç tanıtılıyor. 26 Eylül'e kadar sektör temsilcilerine açık kalacak fuarı yaklaşık 130 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar 27-28 Eylül'de ise herkese açık olacak.

BTSO HEYETİ DÜNYANIN EN BÜYÜK RAYLI SİSTEMLER BULUŞMASINDA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.