Btso, Türkiye Ekonomisinin Gündemini Belirliyor

Btso, Türkiye Ekonomisinin Gündemini Belirliyor
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Türkiye ve Bursa ekonomisinde ses getirmeye devam ediyor.

- Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Türkiye ve Bursa ekonomisinde ses getirmeye devam ediyor.

25 Aralık 2014 itibariyle Medya Takip Merkezi’nden alınan verilerine göre Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, projeleri ve çalışmalarıyla Türkiye ekonomisinin gündemini belirleyerek, ticaret ve sanayi odalarına rol model oldu. 125 yıllık geçmişe sahip ve Türkiye’nin önde gelen ticaret ve sanayi odalarından olan BTSO, 2014 yılında 7 bin 228 haber ve köşe yazısında yer aldı. Ulusal ve mahalli basında ses getiren BTSO, bu yıl televizyon programlarında ise yaklaşık 4 bin dakika ekranda kaldı.

Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu olan BTSO, sadece yerelde değil, ulusal ve yurt dışı medya kuruluşlarının da yoğun ilgisini gördü. Yerel medyada 5 bine aşkın haber ve köşe yazısında yer alan BTSO, ulusalda binden fazla haber sütununda medyanın gündeminde kalmayı başardı. BTSO, ayrıca Avrupa ve Kıbrıs yazılı basınında da yer alarak, medya anlamında verimli bir dönem geçirdi.

BTSO EKONOMİ DERGİSİ 25 BİN AYRI NOKTAYA DAĞITILIYOR

BTSO’nun iletişim strateji planlamasını yapan Kurumsal İletişim Birimi, 2014 yılında da 450’den fazla haberi medya organlarına servis etti. Ayrıca Yerel ve ulusal gazetelerde 140 adet özel haber hazırlanarak yazılı ve görsel medyada ekonomi alanında gündem oluşturuldu. Her ay yayımlanan yeni sayısında 25 bin adet basılan BTSO Ekonomi Dergisi ise, yurt içi ve yurt dışındaki pek çok noktaya ulaştırıldı. Ayrıca BTSO Ekonomi Dergisi ile birlikte 2014 yalında sektör konseylerine ilişkin 7 rapor kamuoyu ile paylaşıldı.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa’nın ortak aklını harekete geçirerek, ‘Ulu Şehir’in 2023 hedeflerine ulaşması için çalışacaklarını dile getirdi. İbrahim Burkay, projelerin ve BTSO’nun çalışmalarının kamuoyunda duyurulmasında medyanın önemli bir güç olduğunu kaydederek, “Bursa, 2014 yılında ülkemizin gündemi oldu. BTSO’nun çalışmaları 2014 yılında da önemli bir şekilde yerel ve ulusal medyada yer aldı. BTSO’nun makro ve bölgesel anlamda ortaya çıkartılan projeleri Türkiye’nin uzun süre gündeminde kaldı. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın projeleri ve yönetim anlayışı, Türkiye’deki oda ve borsalara da örnek oluyor. ‘Türkiye Büyürse, Bursa Büyür’ mottosuyla hareket ederek, Bursa’nın gücünü Türkiye’ye daha fazla hissettiriyoruz. BTSO olarak, Bursa ve ülkemiz için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.