Btso’nun Genç Girişimcileri G20 Yea Zirvesi’ne Katılıyor

Btso’nun Genç Girişimcileri G20 Yea Zirvesi’ne Katılıyor
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu, Türkiye Genç İşadamları Derneği’nin (TÜGİAD) ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleşecek G20...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu, Türkiye Genç İşadamları Derneği’nin (TÜGİAD) ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleşecek G20 YEA (Genç Girişimciler İttifakı) Zirvesi’ne katılacak.

BTSO tarafından tanıtım standı kurularak Bursa sanayisi ve ekonomisi hakkında bilgi verilecek zirvede, 40 ülkeden İstanbul’a gelecek genç girişimciler karşılıklı iş imkanlarını değerlendirecek. TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve BTSO Meclis Üyesi Kağan Yeşil, TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Onur’u ağırladı. TÜGİAD’ın ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenecek G20 YEA Zirvesi hakkında bilgi veren Onur, “Çeşitli organizasyonlar ve karşılıklı iş görüşmelerinin gerçekleştirileceği zirveye BTSO’nun sunacağı katkılar, genç girişimciler için büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.

G20 YEA Zirvesi’nin Türkiye için önemli bir fırsat olduğuna dikkati çeken Yeşil, Bursa’nın genç girişimci potansiyeli en yüksek şehirlerden biri olduğunu söyledi. Zirvede G20 üyesi ülkelerin yanı sıra farklı ülkelerin de katılmasının anlamlı olacağını belirten Yeşil, “İstanbul’da yapılacak bu önemli zirveyle farklı ülkelerden gelecek işadamları, içinde bulunduğumuz global dünyada birbirlerine çok şey katacaktır. Bursalı genç işadamları olarak bu önemli zirvede yer almaktan onur duyarız” dedi.

G20 YEA Zirvesi’ne BTSO’nun da kuracağı stantla katkı sunacağının altını çizen Yeşil, “BTSO olarak bu önemli zirveyi her yönüyle destekliyoruz. Zirvede kuracağımız tanıtım standıyla Bursa sanayiini tanıtacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.