Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Bu Acıya Yürek Dayanmaz
İstanbul Bahçelievler’de bahşiş nedeniyle tartıştığı kişilerin otomobille sürüklemesi sonucu hayatını kaybeden Aziz Baş, Kastamonu’nun Araç ilçesinde defnedildi.İstanbul’da Aziz Baş (26) ve eşi Sevda...

İstanbul Bahçelievler’de bahşiş nedeniyle tartıştığı kişilerin otomobille sürüklemesi sonucu hayatını kaybeden Aziz Baş, Kastamonu’nun Araç ilçesinde defnedildi.

İstanbul’da Aziz Baş (26) ve eşi Sevda Baş, nikahları kıyıldıktan sonra Bahçelievler’de bulunan düğün salonuna gitmek için yola çıktı. Yeni evli çiftin aracını bahşiş için yol boyunca taciz eden bir otomobil, takibini düğün salonunun bulunduğu sokağa kadar sürdürdü. Sokak içerisinde gelin arabasının önünü kesmek isteyen zanlılar, arabaya vurarak durabildi. Kaza nedeniyle araçtan inen damat Aziz Baş, otomobilde bulunan zanlılara tepki gösterdi. Yaşanan tartışma sırasında zanlılar damat Aziz Baş’ı çekerek kendi otomobillerinin camına sıkıştırdı. Gaza basan zanlılar yaklaşık 300 metre boyunca damat Aziz Baş’ı sürükledi. Olayda ağır şekilde yaralanan Aziz Baş, gelin arabasıyla hastaneye götürüldü. Damat Aziz Baş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası düğün günü dehşete dönüşen gelin Sevda Baş da sinir krizleri geçirdi.

Bahşiş verme yüzünden öldürüldüğü ileri sürülen damat Aziz Baş’ın cesedi, otopsisinin yapılmasının ardından memleketi Kastamonu’ya gönderildi. Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Kıyan köyünde eşi Sevda Baş, ailesi ve yakınları tarafından karşılanan Aziz Baş’ın cenazesi, sabah saatlerinde kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında defnedildi.

Cenaze namazında konuşan Cami İmamı Nazım Özkur, sadece bu acının ailesinin değil, bütün komşularının ve Türkiye’nin acısı haline geldiğini belirterek, “Allah bizlere çekemeyeceğimiz ağır yükü vermesin. Allah bizleri, her kötü kişilerin şerrinden korusun. Özellikle bu şehir magandalarının şerrinden korusun” dedi.

Cenaze namazının ardından Aziz Baş’ın cenazesi omuzlara alınarak mezarlığa götürüldü. Burada toprağa verilen Aziz Baş’ın, eşi Sevda Baş ile ailesinin güçlükle ayakta durabildiği görüldü.

Öte yandan, olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.