Bu Araçtan Sağ Çıktı

Bu Araçtan Sağ Çıktı
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak su deposuna uçan otomobilin sürücüsü, hurdaya dönen araçtan yaralı kurtuldu. Edinilen bilgiye göre, D100 Karayolu Yarımca mevkiinden İzm...

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak su deposuna uçan otomobilin sürücüsü, hurdaya dönen araçtan yaralı kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, D100 Karayolu Yarımca mevkiinden İzmit istikametine seyreden ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen İ.E. idaresindeki 34 TB 8111 plakalı otomobil, Mimar Sinan Mahallesi Bağlar Caddesi’nde kontrolden çıkararak bankete çaptı. 50 metre uçtuktan sonra yol seviyesinden 5 metre aşağıda bulunan bir inşaatın su deposuna çarpan araç, demir iskelelerin arasına girdi. Gürültüyü duyarak evlerinden dışarı çıkan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, hurdaya dönen otomobilin sürücüsünü araçtan çıkartabilmek için 1 saat uğraştı. Ekipler, deponun çatısı aracın üzerine çöktüğü için güvenlik önlemi aldıktan sonra çalışma başlattı. Titiz çalışma sonucu ağır yaralı sürücü araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.