Bu Defa Cumhuriyet Başsavcısı Uyardı

Bu Defa Cumhuriyet Başsavcısı Uyardı
Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre vatandaşları uyararak hiçbir savcı ve hakimin telefonla para veya kimliğini kullanarak hizmet almayacağını söyledi.Son günlerde Düzce’de ortaya çıkan bazı...

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre vatandaşları uyararak hiçbir savcı ve hakimin telefonla para veya kimliğini kullanarak hizmet almayacağını söyledi.

Son günlerde Düzce’de ortaya çıkan bazı kişiler dolandırıcılıkta sınır tanımıyor. Bunun son örneği olarak Düzce Adliyesi’nde görevli hakim ve savcıların isimlerini kullanan dolandırıcılar, Düzce’deki esnaflardan ücretsiz hizmet almaya çalıştıkları ortaya çıktı. Dolandırıcılar aynı zamanda savcı ve hakimlerin isimlerini kullanarak dava bahanesi ile vatandaşlardan para talep ettikleri belirlendi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, vatandaşları uyararak hiçbir hakim ve savcının mesleğini kullanarak bedava hizmet talebinde bulunmayacağını ayrıca savcı ve hakimlerin kişisel cep telefonlarından vatandaşları arayarak dava ile ilgili para talebinde bulunamayacağını söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.