Bu Diziler Hiç Unutulur Mu !

Bu Diziler Hiç Unutulur Mu !
Unutulmaz Türk dizilerini sizler için bir araya getirdik.Kaynanalar1974 yılında yayınlanmaya başlayan Kaynanalar dizisi ilk Türk komedi dizilerinden biri. Dizi Nuri Kantar ve ailesinin büyükşehrin kur...

Unutulmaz Türk dizilerini sizler için bir araya getirdik.

Kaynanalar

1974 yılında yayınlanmaya başlayan Kaynanalar dizisi ilk Türk komedi dizilerinden biri. Dizi Nuri Kantar ve ailesinin büyükşehrin kurallarına ayak uydururken kendi geleneklerinden uzak kalmama çabası anlatılmıştır. Toplam 950 bölüm yayınlanmıştır.

...

Perihan Abla

1986 yılında TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi de Perran Kutman`ın canlandırdığı Perihan abla ve onu çok seven Şevket Altuğ`un canlandırdığı Şakir`i televizyon severler asla unutamaz

...

Bizimkiler

1989-2002 yılları arasında 465 bölüm olarak 13 yıl yayınlandı. Dizinin en akılda kalan repliği Cemil`in, ``Koş Sevim katil geldi!`` cümlesiydi.

...

Mahallenin Muhtarları

1992 yılında yayınmaya başlayan dizi 337 bölüm yayınlandı. Mahallenin çaycısı Temel ve muhtarın kızı Fadime`nin komik aşkları uzun yıllar hafızadan silinmedi. Temel`in maymunu `Çaydanlık` ı da unutmamak gerek

...

Süper Baba

1993 yılında izleyici ile buluşan dizi 4 sezon 137 bölüm sürdü. Dizi üç çocuklu boşanmış bir baba olan Fikret Aksu`nun namı diğer Fiko (Şevket Altuğ)`nun çocuklarıyla olan ilişkileri ve aşkları konu alınmıştır. `Bana bir masal anlat baba` şarkısı diziyi unutulmazlar arasına taşımıştır

...

Kaygısızlar

1994 yılında 3 karısı ve 36 çocuğu olan Memnun Kaygusuz`un İstanbul`da olan geçim sıkıntısını anlatan absürt komedi tarzındaki dizi 4 sezon sürdü ve 124 bölüm yayınlandı

...

Çiçek Taksi

1995 yılında başlayan ve 8 sezonda 367 bölüm yayınlanan dizi zengin oyuncu kadrosuyla çok izlenenler arasına girdi

...

Çılgın Bediş

1996 yılında başladı ve 80 bölüm yayınlandı. Gırgır dergisindeki karikatürden uyarlanan dizideki Bediş ve Oktay`ın maceraları unutulmazlar arasına girdi.

...

Kara Melek

1997 yılında başlayan dizi 110 bölüm yayınlandı. Başrol oyuncusu Samen Çelik diziden en çok akıllarda kalan kişi oldu.

...

Böyle mi Olacaktı

1997 yılında bir grup arkadaşın çektiği acıların anlatıldığı film uzun yıllar ekranda kaldı

...

Sıdıka

1997 yılında ekranlara gelen ve ev kızı Sıdıka, abisi Samim ve ailesi ile yaşadıklarını anlatan komedi tarzındaki dizi döneminde büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

...

İkinci Bahar

1998 yılında ekranlara gelen dizi 3 sezon oynadı. Dizi Gaziantepli kebap üstadı Ali Haydar (Şener Şen) ile Hanım (Türkân Şoray) adlı işe ihtiyacı olan iki çocuklu dul bir kadının hayat mücadelesi içindeki, her türlü zorluk içinde işte ve aşkta ‘‘İkinci Bahar’’ı yaşamaya başlamalarının hikayesini anlattı.

...

Üvey Baba

1998 yılında ekrana gelmeye başlayan dizi 204 bölüm yayınlandı.Dizi Kemalettin Tuğcu`nun Üvey Baba adlı romanından TV`ye uyarlandı.

...

Çarli

1998 yılında yayınlanamya başladığı ilk günden beri herkesin kahkahalarla izlediği dizi Talat Sanal`a Amerika`da vefat eden amcası tarafından emanet edilen maymun Çarli`nin Türkiye`deki hikayesini anlatıyor.

...

Ruhsar

1998 yılında başlayan dizi 5 sezon sürdü ve toplamda 108 bölüm yayındandı.Mazhar ve evliliklerinden kısa süre sonra ölen ve hayalet olarak geri gelen Ruhsar`ın hiakyesini anlatan film 5 sezon boyunca ilgi ile izlendi.

...

Deli Yürek

1998 yılında izleyicilerle buluşan dizi 113 bölüm sürdü. İlk gününden son bölümüne kadar büyülk bir hayran kitlesine ulaşan filmde Kenan İmirzalıoğlu`nun canlandırdığı Yusuf Miroğlu, Ağabey ve hikayeleri ile unutulmazlar arasına giren Kuşçu karakterleri hafızlara kazındı. Yusuf Miroğlu yasları ise bir dönem herkesin ezbere bildiği yasalar haline geldi

...

Yılan Hikayesi

1999 yılında izleyiciyle buluştu. 90 bölüm süren dizi köyden kaçan Zeyno`nun Memoli ile karşılaşıp birlikte yaşadığı maceralar anlatılmaktadır.

...

7 Numara

2000 yılında yayınlanan dizi 92 bölüm yayınlandı. Dizide üniversite eğitimi almak için çeşitli yörelerden gelmiş 4 şehirli kız ve 3 taşralı erkek öğrencinin, sosyal ve kültürel yönden farklılıklarına değinilmiş, bununla birlikte birbiriyle olan ilişkilerinde yaşadıkları güçlükler ekrana yansıtılmıştır.

...

Ekmek Teknesi

2002 yılında izleyici ile buluşan fenomen dizi 3 sezon sürdü. Fırıncı Nusrettin Baba ve ailesinin hikayesini analtan dizinin unutulmaz anlarından biri Heredot Cevdet`in anlattığı hikayeler.

...

Asmalı Konak

2002 yılında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine kavuştu. Dizinin çekildiği konak büyük bir ziyaretçi akınına uğradı.

En Son Babalar Duyar

2002 yılında ekrana gelen dizi 5 sezon sürdü.Bir durum komedisi olan dizide klasik bir Türk ailesinin her şeyi babalarından saklama çabaları ve işlerin her defasında sarpa sarması konu ediliyordu.

...

Çocuklar Duymasın

İlk kez 2002 yılında ekrana gelen dizi 2014 yılında hala ekranlarda. ``Havuç`` ve ``mutfak`` kelimeleri ise hayatımıza derin izler bırakan dizi.

...

Kurtlar Vadisi

2003 yılında hayatımıza giren dizi hala devam etmekte.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.