Bu Evde Yok Yok...

Bu Evde Yok Yok...
Sakarya’da yalnız yaşayan bir kadına ait evden 5 kamyon dolusu çöp çıktı. Çöp ve sokak köpeklerinin yanı sıra evden çıkan gelinlikler, temizlik görevlilerini şaşkına çevirdi. Sakarya’nın Adapazarı ilç...

Sakarya’da yalnız yaşayan bir kadına ait evden 5 kamyon dolusu çöp çıktı. Çöp ve sokak köpeklerinin yanı sıra evden çıkan gelinlikler, temizlik görevlilerini şaşkına çevirdi.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde etrafında gezdirdiği sokak köpekleriyle tanınan ve akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen 50 yaşındaki Lütfiye Çakır’ın evi, çevredeki komşularının şikayetleri üzerine çıkartılan meclis kararı sonrası Adapazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından temizlendi.

İtfaiye, polis, 112 acil ekipleri ve Adapazarı Zabıtasının hazır bulunduğu temizlik operasyonunda evde yalnız yaşayan Lütfiye Çakır isimli kadın evden çıkartıldı. Operasyonun başında ekiplere direnen kadın, daha sonra evinin bulunduğu yerden yürüyerek uzaklaştı. Ardından ise ekipler eve girerek, temizlik çalışması başlattılar. Evde yapılan temizlikte 5 kamyon dolusu çöp çıkarken, Lütfiye Çakır tarafından 23 yıldan bu yana gelinlik ve gelin çiçeği biriktirdiği ortaya çıktı. İki katlı evin birinci katında bulunan sokak köpekleri ise Adapazarı Belediyesi Sokak Hayvanları Barınak ekipleri tarafından evden çıkarılarak, barınağa götürüldü.

Sabah saatlerinde başlayan temizlik çalışmalarının gün içinde bitirilmesinin ardından Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri evde tadilat çalışması yaptıktan sonra evi Lütfiye Çakır’a teslim edeceği öğrenildi. Öte yandan, Adapazarı’nda etrafında gezdirdiği sokak köpekleriyle tanınan Lütfiye Çakır’ın Almanya’dan emekli olduğu ve geçimini onunla sağladığı belirtildi.

Lütfiye Çakır, yaklaşık bir buçuk yıl önce şehir merkezinde köpeklerine tabanca ile ateş edilmesi sonucu yerden seken kurşun ile yaralanmıştı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.