Bu Fotoğraflar Çok Farklı

Bu Fotoğraflar Çok Farklı
Türkiye Genelinde 2 Bin 183 Kişinin katıldığı yarışmada çekilen fotoğrafların teması çok farklı.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki alışveriş merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler, 2-16 Eylül tarihleri arasında Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sergilenecek.

İstanbul Optimum Outlet, Adana Optimum, İstanbul Kozzy ve Samsun, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezleri’nin işbirliğinde,  bu yıl 3.’sü düzenlenen yarışmaya, Türkiye’nin birçok ilinden 5 bin 227 eser katıldı.

“Çocuk Hakları” temasının işlendiği yarışmada, yetişkin kategorisinde 4 bin 427 fotoğraf yarışırken, lise kategorisinde 472, ortaokul kategorisinde ise 378 fotoğraf değerlendirildi. 

Kendi gözlerinden çocuk haklarını görüntüleyen ve farklı kategorilerde yarışarak finale kalan 69 eserin sahipleri, toplamda 22 bin 650 TL değerindeki ödülün de sahibi oldu. 

Bu Sergi Kaçmaz

Türkiye genelinde 2 bin 183 kişinin eserleriyle katıldığı yarışmada dereceye giren eserlerin yer alacağı sergi, Kahramanmaraş Piazza AVM’nin etkinlik alanında 16 Eylül tarihine kadar gezilebilecek. Sergide yer alan eserlerde, çocuk hakları farklı bakış açılarıyla anlatılıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.