Bu hafta 7 film vizyona girecek

Bu hafta 7 film vizyona girecek
Yönetmeni Drake Doremus'un üstlendiği filmin başrollerinde Kristen Stewart ve Nicholas Hault'un yer alıyor.

Bu hafta 7 film vizyona girecek.

Aşk Uğruna

Yönetmeni Drake Doremus'un üstlendiği filmin başrollerinde Kristen Stewart ve Nicholas Hault'un yer alıyor. Bilim kurgu türündeki Aşk Uğruna'da insanlar, aşk, nefret gibi duygularını bir kenara iterek yaşıyor. Bu yeni dünyada, tekrar hissetme yeteneğini kazanan baş karakterler kendilerini bir aşkın içinde buluyor.

Ben Salvador Değilim

İran-Brezilya ortak yapımı komedi filmi olan "Ben Salvador Değilim', orta yaşlarını süren, dürüst ve dinine bağlı bir öğretmen olan İranlı Naser ile eşinin Brezilya'da yaşadığı komik olayları konu alıyor. Yolda bulduğu para dolu bir çantayı sahibine iade eden Naser'in bu davranışı, bir televizyon programına konu olur ve eşi ile birlikte bir Brezilya seyahati kazanır. Angela adında bir kadın Naser'i eski sevgilisi Salvador sanır. Naser, Salvador olmadığını kanıtlamak için büyük mücadele verecektir.

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma

Çok sevilen Buz Devri serisinin 5. filminde meşe palamudu delisi firavun faresi Scrat, karnını doyurmaya çalışırken bir takım kozmik olayları tetikler. Yönetmenliğini Mike Thurmeier ve Galen T. Chu'nun yaptığı filmde, karakterler, yaşamlarını kurtarabilmek için, rengarenk yeni karakterlerle tanışacakları egzotik diyarlara doğru eğlenceli bir yolculuğa çıkarlar.

Filmin Türkçe seslendirmesini, Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer ve Yekta Kopan'ın yapıyor.

Şimdi Nereyi İşgal Edelim?

Oscar ödüllü yönetmen Michael Moore, 6 yıl aradan sonra çektiği filmde, Amerika'nın denizaşırı ülkelere yaptığı görevleri ve onların kaynaklarını eleştiriyor.

Simülasyon

Bilim kurgu türündeki filmde, bir grup genç, oyunu başarıyla tamalayacak olan kişiye 100.000 dolar ödül verilecek bir oyunu denemek için davet alır. Teklifi kabul eden oyuncular kendilerini bir savaş alanında bulur. İlk başta oyun oynadıklarını zanneden gençlerin bilmediği şey ise kendi hayatları için bir savaş vermek zorunda kalacaklarıdır.

Soygun

Aksiyon türündeki Soygun'da, Yanis, kardeşi ve çetesiyle birlikte soygunlar yapmaktadır. Ancak bir soygunda kendi payından memnun olmayan kardeşi, kullandığı silahtan kurtulmak yerine onu satar. Silah bir mafyanın ekline düşmüştür ve mafyanın elinden kurtulmanın tek yolu, onların istediği soygunu yapmaktır.

Sultan

Yönetmenliğini Ali Abbas Zafar'ın yaptığı film, Salman Khan, Marko Zaror, Anushka Sharma ve Randeep Hooda gibi Hindistan'ın en sevilen oyuncularını biraraya getiriyor. Film, olimpiyatlara katılma hayalindeki dövüşçü Sultan Ali Khan'ı temel alıyor. Sultan'la aynı küçük kasabada yaşayan cesur ve yine kendince hayalleri olan Aarfa'nın arasındaki aşk da zamanla körüklenmeye başlıyor.

Bu hafta 7 film vizyona girecek

Bu hafta 7 film vizyona girecek

Bu hafta 7 film vizyona girecek

Bu hafta 7 film vizyona girecek

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.