Bu Kanepenin Fiyatı Dudak Uçuklatıyor

Bu Kanepenin Fiyatı Dudak Uçuklatıyor
İSMOB 2015 İstanbul Mobilya Fuarı yapılan açılış töreninin ardından ziyaretçi akınına uğradı. Fuara, Hindistan’da bir sinema aktristi için hazırlanan 110 bin dolar değerindeki kanepe damgasını vurdu....

İSMOB 2015 İstanbul Mobilya Fuarı yapılan açılış töreninin ardından ziyaretçi akınına uğradı. Fuara, Hindistan’da bir sinema aktristi için hazırlanan 110 bin dolar değerindeki kanepe damgasını vurdu.

Mobilya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (İSMOB), İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilediği ve Hindistan’da bir sinema aktristi için hazırladıkları 110 bin dolarlık kanepe ile göz kamaştırdı. Ancak görkemli saraylarda görülebilecek kanepe, orijinal kraliçe tacı şeklinde dizayn edildi. Yine kanepenin üzerinde 5 bine yakın swarovski taş ve 3 adet dev boyutlarda elmas kesim kristal de kullanıldı. Fuarın en pahalı mobilyası olma özelliğini taşıyan kanepe, ışıltısı ve fiyatıyla fuar ziyaretçilerini adeta büyüledi.

EN KIŞKIRTICI YATAK ODASI

Dantel, siyah kadife gibi kumaşlardan tasarlanan yatak odası takımı da, fuarın en dikkat çeken yatak odası takımlarından biri oldu. Kırmızının ağırlıklı renk olarak kullanıldığı yatak odası takımı, tutkuyu yansıtırken yine geleneksel el sanatlarından çiniciliğin hayat verdiği mobilyalar da görenleri hayrete düşürdü. Binlerce parça aynadan yapılan banyo dolabı da fuarın bir başka sürprizi oldu.

MOBSAD’ın bilardo tutkunları için özel olarak tasarladığı bilardo masası da fonksiyonelliğiyle dikkat çekti. 9 bin TL değerindeki bu klasik masa, ister yemek masası istenirse de bilardo masası olarak kullanılabiliyor. MOBSAD’ın fuarla ilgili bir başka sürprizi de dijital koltuk. Şık tasarımıyla dikkat çeken deri koltuk, her şeyin tek tuşla yapılmasını sağlayacak şekilde tasarlandı.

Firma yetkilisi K. Melih İpekçiler, “Bu ürün Hintli bir film yıldızı için hazırladığımız konsept bir üründür. Evinin tamamının mobilyalarını yapıyoruz. Hatta ev demek yetersiz kalır tamamen bir malikane diyebiliriz. Bu onun bir parçası. Tamamen o eve uygun olarak tasarlanmış bir ürün. Bir kraliyet tacı ve prenses tacından yola çıkılmıştır. Üzerindeki taşlarda onun ifadesidir. Yaklaşık 8 bine yakın değerli taş var üzerinde. Bunlar tek tek elle nakşedilmiştir. Bu ürünün fiyatı 120 bin dolardır” dedi.

Bugün düzenlenen törenle açılan fuar, 1 Şubat 2015 tarihine kadar ziyarete açık kalacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.