Bu Kazada Burnu Bile Kanamadı

Bu Kazada Burnu Bile Kanamadı
Rusya Federasyonu’nun Lyubertsy şehrinde meydana gelen bir trafik kazası izleyenlere bu kişi “dünyanın en şanslı bisiklet sürücüsü” dedirtti. Saniyeler içinde kaza yapan iki araç arasında kalan bisikl...

Rusya Federasyonu’nun Lyubertsy şehrinde meydana gelen bir trafik kazası izleyenlere bu kişi “dünyanın en şanslı bisiklet sürücüsü” dedirtti. Saniyeler içinde kaza yapan iki araç arasında kalan bisiklet sürücüsünün burnunun bile kanamaması olaya tanık olanları şaşkına çevirdi.

Rusya’nın Lyubertsy şehrindeki bir kavşakta meydana gelen kaza güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi. Önce bir kamyonun ardından da bir bisikletlinin kavşağa doğru ilerlediği anda kırmızı bir binek otomobil aşırı hızla kavşağa giriyor. Son derece hızlı bir şekilde gelen aracın çarptığı kamyon ise son anda hamle yapıyor ve işte ne oluyorsa o anda oluyor. Kendi yolunda ilerleyen bisiklet sürücüsü sadece saniyeler içinde ne olduğunu anlayamadan önce otomobil sıyırıp geçiyor ardından da kamyonun hafif darbesine maruz kalıyor. Gayet sıradan gibi görünen bir trafik kazası, bisiklet sürücüsünün iki araç arasında kalması ve burnu bile kanamadan kurtulması “olur iş değil” dedirtiyor.

Yaya şeridi üzerinde geçerken kendini kazanın tam ortasında bulan bisiklet sürücüsünün ise kazanın etkisini bir süre üzerinden atamadığı gözlemleniyor. Dakikalar sonra şoku atlatan bisiklet sürücüsü, çarpmanın etkisiyle kaldırıma devrilen kamyonun sürücüsüne yardıma koşuyor. Olay yerindeki yaya ve şoförlerin de yardımına koştuğu sürücünün şans eseri burnu bile kanamıyor. Fakat sürücünün kazanın şokunu atlatamadığı da kameraya yansıyan görüntüler arasında.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.