“Bu Seçim Türkiye’nin İnşasında Köşe Taşı Durumundadır”

“Bu Seçim Türkiye’nin İnşasında Köşe Taşı Durumundadır”
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, seçimlerin yeni Türkiye’nin inşasında köşe taşı durumunda olduğunu söyledi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde Başba...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, seçimlerin yeni Türkiye’nin inşasında köşe taşı durumunda olduğunu söyledi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde Başbakan Ahmet Davutoğlu kürsüye çıkmadan önce yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin 100. yılına giderken ülkemizi kimin yöneteceğine milletimiz karar verecek. Yeni bir seçim yeni bir umut demektir, yeni bir heyecan demektir, yeni bir diriliş demektir” diyerek şu şekilde konuştu:

“Birlikte çok yolumuz var, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte yürüyeceğiz. Bu kararlılıkla yürürsek Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacağız. AK Parti ile birlikte refah, barış gelir, adalet olur. Ezilenlere ses, mazlumlara sırdaş olacağız.

Çıktığımız bu kutlu yolda menzile varıncaya kadar yürüyeceğiz. İnşallah büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa edeceğiz. Ülkemizde barış, refah ve adalet olacak. 77 milyon kardeş olacak. Biz bu Türkiye’ye inandık, milletimize inandık ve birlikte başardık. 80 yılda yapılamayanları yaptık. Bazı alanlarda 80 yılda yapılanlardan kat kat fazlasını yaptık. Bunu birlikte başardık. Yapılan her hizmet bu milletin öz güvenini kazandırdı. Öz güven ile aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur. Ülkenin kazanımlarını korumak lazım aksi halde ülke çatışmaya, yoksulluğa geri döner. Demokrasiden uzak baas zihniyetine bu ülkeyi teslim etmememiz lazım. Bu seçim yeni Türkiye’nin inşasında köşe taşı durumundadır.

2002 yılı Türkiye’sini de biliyorsunuz. Şimdi Türkiye nerede ? Bunları yaşayarak görüyorsunuz. Sıkıntısız bir ülkede yaşamıyoruz. Sıkıntıları gidermek için sizden yetki istiyoruz. 2023 Türkiye’si sıkıntıların çözüldüğü bir Türkiye olacak. 13 yıllık emeğimizi heba etmeden aşk ile çalışacağız. İnşallah 7 Haziran günü 5 milletvekili adayını milletvekili olarak göndereceğiz”.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.