Bu ülke ne çekiyorsa bunlardan çekiyor..

Bu ülke ne çekiyorsa bunlardan çekiyor..
Gazeteci ve köşe yazarı Bekir Doğan bugün ki yazasında şu konuyu ele aldı;

22 yıl önce 1995 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulunu 1.si Behiye Karadeniz ile Hülya Öztaş ve Zöhre Uçar baş örtülü oldukları için tören alanından apar topar dışarı çıkarılmış o gün görüntüler Müslümanların yüreğini yakmıştı..

     Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel: “ Başörtüsü ile kamu kurumlarına giremezsiniz, Üniversiteye giremezsiniz, gidin Suudi Arabistan da okuyun ! “ demişti..

     Başbakan Bülent Ecevit: “ Başörtüsü Devlette Meydan okuma,” diyerek tepkisini göstermişti.. Müslümanları öcü gibi, terörist gibi göstermişlerdi..

     22 yıl sonra o gün diplomalarını alamayan hemşirelere : İade-i itibar verildi.  Rektör çiçeklerle kapıda karşıladı ve iade-i itibar verdi , teşekkür ederiz ama niye yara 22 yıl geçip gitti.. ömürlerinin en güzel 22 yılı çile ve göz yaşı ile geçip gitti..

     FETÖ iç yüzünü yazan Kahramanmaraşlı Emniyet Müdürümüz Hanefi Avcı, 4.5 yıl cezaevinde yattı ve emekli bile olamadan meslekten ihraç edildi. Suçu FETÖ terör örgütü dediği içindi.. Sonunda Avcı haklı çıktı.. FETÖ 15 Temmuz da darbe yapmaya kalktı..

    Başbakan’ımız  Binali Yıldırım, İçişleri Bakanımız  Süleyman Soylu dan Hanefi Avcı içinde iade-i itibar verilmesi ve görevine bir gün içinde olsa geri döndürülerek emekli olmasını ve de Başbakanımıza danışman olmasını arzu ediyoruz..

    Türkiye de bunlar herkesi aldattı kandırdı ama Hanefi Avcı’yı kandıramadılar..

    28 Şubat sürecinde Müslümanların neler çektiğini yaşayan bir gazeteciyim.. bugün halen 28 Şubat sürecini, 12 Eylül sürecini, 27 Maysı sürecini ülkemiz insanlarına yaşatmaya çalışıyorlar.. İstiklal mahkemelerinde alimlerimizi astıkları gibi yeniden fırsat verilse asmayı hayal edenler var..

    Hürriyet Gazetesinin komik özür dilemesi veya açıklamasına Başkomutan, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sert tepki gösterdi..

    “Karargâh Rahatsız” başlığı ile Genel Kurmay Başkanı ile hükümet arasında bir sorun varmış gibi eleştiri yapan, köşe yazarları ise Cumhurbaşkanı yurt dışı gezilerine niye genel kurmay başkanını götürüyor sorusunu soranlara sert yanıt..

     Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ile birlikte dün Pakistan’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Devleti kendi içinde bir birine düşürmeye kimsenin hakkı ve yetkisi yoktur,” bunlar an ağır şekilde cezalandırılacaktır,” diyerek tepkisini ortaya koydu.

    Batının uşağı gazeteci geçinenlere şimdi ben soruyorum: “ Başkomutan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ile askeri konularda devletler arası anlaşma yaparken, yanına milli eğitim bakanını mı alacak ?...

    Pakistan ve İslam ülkeleri ile askeri anlaşma yaparken ve Her ülkenin silahlı kuvvetlerinin en üst kademesi komutanlarının katılacağı toplantıya aceba Sağlık Bakanını mı götürseydik ?

    Bu nasıl bir mantık, 27 Mayıs 1960 Darbesi ile Türkiye de bizim sözümüz geçer diyen zihniyet, 12 Eylül 1980 darbesi ile biz adamı ezeriz diyen zihniyet.. 28 Şubat darbesi ile biz adamı yeriz diyen zihniyet bugün halen varlığını sürdürmeye çalışıyor.. çalışmasına da Türkiye eski Türkiye değil..

     Yayın organları gazeteleri 28 şubatta az bir gün kala her darbe döneminde attığı başlığı tekrar gündeme taşıyor,” Karargâh Rahatsız” başlığı ile çıkıyor..

     Yetmedi: öküzün altında buza arar cinsindan Cumhurbaşkanı genel kurmay başkanını niye yanında götürüyormuş bunu soruyorlar ?

     Sapık fikirleri ile bunu eleştiriyorlar: Cumhurbaşkanlığı uçağı Pakistan’a giderken, Genel Kurmay Başkanı da yolcu uçağı ile mi ? gidecek bunu mu istiyorlar..?

     Şapka kanunu bahanesi ile Ülkemizin alemlerini sözde İstiklal mahkemelerinde yargılayarak uyduruk belgelerle  idam eden, hatta Erzurum da bir kadını bile asan, Dersim de katliam yapan parti hangisi ? ..

     Camiileri satan, yıkan, tarihimizi yok eden parti hangisi ?

     Bir gecede halkımızı okumaz- yazmaz eden parti hangisi ?

     2 yıl boyunca  tren vagonları dolusu Osmanlı Arşivlerini AB ülkelerine ve ABD’ye gönderen parti hangisi ?

     Kayseri de 57 uçağı ve fabrikasını toprağa gömen parti hangisi ?

     Müslüman Türk Kadınını çağdaşlık adı altında çırıl çıplak soyan parti hangisi ?

     Güzellik yarışmaları ile kızlarımızı dünyaya pazarlayan parti hangisi ?

     Boğaziçi köprüsü; Fatih Köprüsü, Yavuz Sultan Köprüsüne ve dev projelere karşı çıkan parti hangi partidir ?

    İstanbul 3. Hava alanı, Derinkuyu Nükleer Santralı ve oto yollar, büyük yatırımlara karşı çıkan parti hangi partidir?

    Darbelere zemin hazırlayan, ülkemizi yakıp yıkmaya çalışan parti hangi partidir ?

    Laiklik diyerek tencere tava çalan – ışık yakıp söndüren parti hangisidir ?

    Siz bunun hangisi olduğunu çok iyi biliyorsunuz, Türkiye ne çekiyorsa bunlardan çekiyor..

    Ülke yararına yaptıkları bir tek iş gösterin bana ?

    Bu ülkeye Adnan Menderes, Turgut Özal, Recep Tayyip Erdoğan hizmet etmiş, her noktaya onlar mührünü vurmuştur..

    Öyle hazımsız bir zihniyet ki  bunlar : Genel Kurmay Başkanı ile Cumhurbaşkanını bir araya gelmesine bile tahammül edemiyorlar..

    Başörtülü hemşirelerin 22 yıl sonra iade-i itibar’larının iade edilmesine bile tahammül gösteremiyorlar sonra da çıkıyorlar “ yeni anayasa hayır “ diyorlar

    Yeni Anayasa çok kötü bir anayasa olsa bile , baştan aşağı yanlış bir anayasa olsa bile, ele alınacak bir tarafı bile olmasa, sırf  CHP HDP-Terör örgütleri hayır dediği için biz evet diyoruz.. ülkemizi seviyoruz, bir daha darbe istemiyoruz.. Müslüman bacımın baş örtüsüne el uzansın istemiyoruz..

     Bu ülke 95 yıldır ne çekiyorsa bu zihniyetten çekiyor bunu biliyoruz..

     İyi günler..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.