Buca’dan Eşya Ve Giyim Bankası

Buca’dan Eşya Ve Giyim Bankası
Buca Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin giyim ve ev eşyası ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurduğu “Eşya ve Giyim Bankası” projesiyle yüzleri güldürüyor. Hayırse...

Buca Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin giyim ve ev eşyası ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurduğu “Eşya ve Giyim Bankası” projesiyle yüzleri güldürüyor. Hayırsever vatandaşlardan toplanan her türlü eşya ihtiyaç sahibinin evine kadar ulaştırılıp, yerleştiriliyor.

Buca Belediyesi’nin ilçede yardımlaşma ve dayanışmayı arttırıp, hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmak amacıyla Buca Belediyesi Kültür Sanat ve Spor Merkezi içerisinde faaliyete geçirdiği Eşya ve Giyim Bankası, Bucalı hayırseverlerin kullanmadığı eşya ve elbiseleri toplayıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Eşya ve Giysi Bankası’nda, Bucalı hayırseverlerden toplanan giyilebilecek durumdaki kıyafetlerin yan ısıra, mobilyadan mutfak eşyasına, oyuncaktan beşiğe kadar her türlü ev eşyası depolanıyor. Belediyeye başvurarak ihtiyacını bildiren vatandaşların evlerinde inceleme yapan Belediye yetkilileri belirlediklerini her türlü eksiği stoklar dahilinde ihtiyaç sahibinin evine teslim ediyor. Belediye görevlileri teslim ettikleri eşyaların yerleştirilmesine ve kurulmasına da destek oluyor.

Bucalı yardımseverlerin kullanmadığı giysilerde Eşya ve Giyim Bankasında toplanıyor. Kontrolden geçirilip, kullanılabileceğine kanaat getirilen kıyafetler sergileniyor. Kıyafet ve eşyalar, ihtiyaç sahiplerinin talepleri doğrultusunda Eşya ve Giyim Bankası’nda görevli çalışanların tespiti ile herhangi bir belge istenmeksizin veriliyor.

Kıyafet bağışları Eşya ve Giyim Bankası veya Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilebilirken, ev eşyası bağışları için Hafta içi saat 08.00 - 17.00 saatleri arasında belediyeye bildirilmesi halinde evlerden teslim alınabiliyor.

BUCA BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN EŞYA VE GİYİM BANKASI KURDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.