Bucak’ta Altyapı Çalışmaları

Bucak’ta Altyapı Çalışmaları
Burdur’un Bucak ilçesi Barutlu Caddesinde altyapı çalışmaları başladı.Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cami Mahallesinde bulunan Barutlu Caddesinde altyapı çalışmaları başladı. Pazar Mah...

Burdur’un Bucak ilçesi Barutlu Caddesinde altyapı çalışmaları başladı.

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cami Mahallesinde bulunan Barutlu Caddesinde altyapı çalışmaları başladı. Pazar Mahallesi ve Cami Mahallesinin müşterek kullandığı ve meslek yüksek okullarında okuyan öğrencilerin geçiş güzergahı olan Barutlu Caddesinde yol genişletme çalışmalarından sonra alt yapı çalışmaları başladı. Caddede daha önce doğalgaz çalışmalarından sonra elektrik şebekesinin de yer altına alınmasından Belediye ekipleri, içme suyu ishale hattı değiştirme çalışmalarına başladı.

Bucak Belediye Başkan Vekili İbrahim Satılmış, Fen işleri Müdürü Ömer Gümüş ve Pazar Mahalle Muhtarı Adem İpek ve Cami Mahallesi Muhtarı Alim Gülhan ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Vekili İbrahim Satılmış, “Barutlu Caddesinde yol genişletme çalışmalarımız tamamlandı. Altyapı çalışmalarının da büyük bir bölümü bitti. Son olarak içme suyu ishale hattı döşeniyor” dedi.

BARUTLU CADDESİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.