“BUGÜN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ VE TÜM DAVA ARKADAŞLARIMIZIN VUSLAT GÜNÜDÜR”

 “BUGÜN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ VE TÜM DAVA ARKADAŞLARIMIZIN VUSLAT GÜNÜDÜR”
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adalet ve Kalkınma Partisi’ne dönüşüyle ilgili konuşuyor

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adalet ve Kalkınma Partisi’ne dönüşüyle ilgili olarak, “Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız ve tüm dava arkadaşlarımızın vuslat günüdür” dedi.

Başkan Mahçiçek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti saflarına katılışını büyük bir mutluluk ve heyecanla karşıladıklarını söyledi. “Millet davasına gönül veren, Milletin Adamı Sayın Cumhurbaşkanımız yuvanıza hoş geldiniz” diyen Başkan Mahçiçek, şunları kaydetti:

“Hepimizin bildiği gibi millete hizmet davasının lideri, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2014 Ağustos’unda yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile birlikte çok sevdiği, ‘beşinci çocuğum’ dediği partisinden, teşkilatından ayrılmıştı. Milletimizin 16 Nisan Referandumunda verdiği “Evet” kararı ile bu ayrılıkta son buldu. 979 günlük hasret, bugün vuslata dönüştü ve Cumhurbaşkanımız yeniden AK Parti saflarına katıldı. Başta teşkilatlarımız olmak üzere bu güzel tablonun tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Şimdi ülkemiz için yeni bir dönem başlayacak. 21 Mayıs’ta yapılacak Genel Kurulumuz ile hareketimizin lideri, Cumhurbaşkanımız yeniden Genel Başkanlığımıza da dönüş yapacak. Gönülden olmasa da yasal düzenlemeler nedeniyle ortaya çıkan ayrılık kesin olarak son bulacak. AK kadrolar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’dan aldığı enerji ve sinerji ile millete hizmet yolunda, çalışmalarına hız kesmeden devam edecek. 

Bu vesileyle bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımıza ‘Yuvanıza hoş geldiniz’ diyor, bu dönüşün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.