Bülent Korkmaz Kamptaki Çocuklarla Buluştu

Bülent Korkmaz Kamptaki Çocuklarla Buluştu
Galatasaray ve Milli Takım’ın unutulmaz futbolcularından Bülent Korkmaz, Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Kapızlı 23 Nisan Eğitim Tesisleri’ndeki Gençlik Kampı’na katılan çocuklarla bir araya geldi.

- Galatasaray ve Milli Takım’ın unutulmaz futbolcularından Bülent Korkmaz, Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Kapızlı 23 Nisan Eğitim Tesisleri’ndeki Gençlik Kampı’na katılan çocuklarla bir araya geldi.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk futbol tarihinin UEFA ve Süper Kupa’yı kaldıran ilk kaptanı olan Galatasaray’ın efsane futbolcusu Bülent Korkmaz, Gençlik Kampı’ndaki çocuklarla söyleşi yapmak üzere Mersin’e geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç tarafından karşılanan Korkmaz, 2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü’nü de ziyaret etti. Korkmaz, daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü destekli yürütülen “Büyük Adımlar” projesi kapsamında Kapızlı 23 Nisan Eğitim Tesisleri’ndeki Gençlik Kampı’na gitti. Mersin Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyetlerin gerçekleştirildiği ve yaklaşık 450 sporcunun kaldığı kampta 6. dönem öğrencileriyle buluşan Korkmaz, düzenlenen söyleşide çocuklara deneyimlerini aktardı. Futbolculuk yaşantısından örnekler veren Korkmaz, elde ettikleri başarıyı çok çalışmaya borçlu olduklarını söyledi. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen çocukların sorularını yanıtlayan Korkmaz, “Böylesi anlamlı bir organizasyonda bizleri buluşturan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na, Spor Genel Müdürlüğü’ne ve Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim. Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Çeşitli spor dallarında eminim ki içinizden çok sayıda başarılı isim çıkacaktır. Yeter ki, bu işi gönülden isteyin ve çok çalışın” dedi.

BÜLENT KORKMAZ KAMPTAKİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.