Bulgaristan’ın Bansko Şehrinden Bozbey’e Ziyaret

Bulgaristan’ın Bansko Şehrinden Bozbey’e Ziyaret
Bulgaristan’ın ünlü kayak merkezi Bansko Oteller Birliği Başkanı ve Bulgaristan Oteller Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Malin Bistrin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.

- Bulgaristan’ın ünlü kayak merkezi Bansko Oteller Birliği Başkanı ve Bulgaristan Oteller Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Malin Bistrin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak için Bursa’ya geldiğini belirten Bistrin, “Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e, Bansko Belediye Başkanımız Georgi İkonomov’dan selam ve davet getirdim. Doğu Avrupa’nın en modern kayak merkezlerinden biri olan ve birçok uluslararası faaliyete ev sahipliği yapan Bansko Kayak Merkezi’nin yeni kayak sezonu açılışında Sayın Mustafa Bozbey’i de aramızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Bistrin, ziyarette Nilüfer ile Bansko arasındaki dostluğu pekiştirmek ve turizmi geliştirmek için fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Bozbey, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Malin Bistrin’e çeşitli hediyeler verdi.

BULGARİSTAN’IN BANSKO ŞEHRİNDEN BOZBEY’E ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.