Bunlar Da Şehrin Makyözleri

Bunlar Da Şehrin Makyözleri
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin park ve bahçelerden sorumlu bakım ekibi şehri adeta bir gelin gibi süslemek ve şehre gzel bir görünüm verebilmek için gece gündüz çalışıyor. Bu yıl hava sıcaklıklarının...

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin park ve bahçelerden sorumlu bakım ekibi şehri adeta bir gelin gibi süslemek ve şehre gzel bir görünüm verebilmek için gece gündüz çalışıyor. Bu yıl hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesi nedeniyle soğuk vuran çiçekleri yenileyen ekip, kent meydanının yanı sıra şehrin cadde ve sokaklarını çiçeklendirip bitkileri de gözü gibi bakıyor.

Birer işçi olmalarına karşın adeta şehrin makyözü gibi çalışan ekipler, bir yandan çiçeklerin sağlığı ile ilgili uğraş verirken diğer yandan vatandaşların göz zevkine de hitap etmeye çalışıyor. Dışarıdan bakıldığında kolay bir işleri olduğunun zannedildiğini ancak sorumluluk isteyen bir işi yapmaya çalıştıklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin namı diğer makyözleri Veli Atalan ve Remzi Akay, "Biz tüm şehri evimizin bahçesi gibi görüyoruz. Her park her çiçeklik bizim için güzel olduğunda bir onur kaynağı, kötü göründüğünde ise keyfmizi kaçıran bir durum. Bu nedenle çiçekleri gözümüz gibi bakıp şehri güzelleştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Bu yıl aşırı soğuk ve yağışlar nedeniyle işlerinin biraz daha zorlaştığını belirten Remzi Akay, güzel bir bahar beklentisi içinde olduklarını doğal çiçeklerle Aydın’ı bahar mevsiminde mis gibi kokutmayı hedeflediklerini söylediler.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN PARK VE BAHÇELERDEN SORUMLU BAKIM EKİBİ ŞEHRİ ADETA BİR GELİN GİBİ SÜSLEMEK VE ŞEHRE GZEL BİR GÖRÜNÜM VEREBİLMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.